Valmieras Ziņas

Nobalso par savu favorītu konkursā “Mans Jāņu pantiņš”!

Lasīšanas laiks: < 1 min

Jāņa tēvs ar Jāņa māti
Abi sprieda – ko darīt’
Ne alu brūvēt gribas, 
Ne īsti sieru tīt…

Sadomāja abi divi
Jāņu dzeju sarakstīt
Lai var labas četrrindītes 
Jāņu viesiem noskaitīt!

Portāls “Valmieras Ziņas”, sadarbībā ar Valmieras un apkārtnes uzņēmējiem, rīko konkursu “Mans Jāņu pantiņš”.

NOTEIKUMI: Saceri četrrindi, katrā no rindām iekļaujot kādu no šiem vārdiem: Jānis, Līga, siers, alus, saime, ugunskurs, jāņuzāle, vainags un Valmiera. Vārdus drīksti izmantot arī dažādos locījumos.

Agādinām, ka pantiņus līdz 18.jūnijam plkst.12  varēja sūtīt uz redakcija@valmieraszinas.lv, bet no 18.jūnija plkst.13 līdz 20.jūnijam plkst.16 nobalso pats un aicini arī draugus izteikt viedokli par sev tīkamāko četrrindi portālā www.valmieraszinas.lv

Lasītāju balsojumā tiks noteikts viens laimīgais, kurš svētkos saņems lieliskas veltes no Valmiermuižas alus, veikala “Top” Valmiermuižā un kafejnīcas “Jauna saule”.

Balsojums noslēdzies. Apsveicam Daci Backāni ar uzvaru konkursā “Mans Jāņu pantiņš”! Ar uzvarētāju portāls “Valmieras Ziņas” sazināsies personīgi, lai vienotos par balvas saņemšanu! Lustīgus Līgo svētkus!

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri