Valmieras Ziņas

Jūrmalnieku trejači liek BK “Valmiera” piedzīvot zaudējumu

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 25.oktobrī “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas spēlē Jūrmalā BK “Valmiera” ar rezultātu 63:71 piekāpās pret pērnās sezonas līgas ceturtās vietas ieguvējiem “Jūrmala/Fēnikss”.

Pirmās desmit minūtes nedaudz sekmīgākas izdevās “Valmiera” basketbolistiem, kuri pirmo ceturksni noslēdza ar minimālu pārsvaru – 18:17. Otrās ceturtdaļas ievadā jūrmalniekiem izdevās veikt izrāvienu , ar precīziem Laksas un Ausēja trejačiem panākot deviņu punktu pārsvaru. Līdz pirmā puslaika noslēgumam valmierieši nedaudz sadeldēja starpību – 30:36.

Otrā puslaika sākumā Vītols ar metienu no groza apakšas un precīzu trejaci sadeldēja rezultāta starpību līdz minimumam, bet Iļjins izvirzīja valmieriešus vadībā. Tomēr “Valmiera” izrāvienu veikt neizdevās. Tieši pretēji “Jūrmala/Fēniks”, trešās ceturtdaļas izskaņā ar Laksas, Pinetes un Ausēja precizitātēm no tālās distances, panāca desmit punktu pārsvaru. Pirms mača noslēdzošajām minūtēm atradās iedzinējos ar 48:58. Noslēdzošajā ceturksnī gandrīz piecas minūtes neviena no komandām nespēja gūt punktus, kas nepalīdzēja valmieriešiem deldēt starpību. Spēles izskaņā Vītols un Rudmiezis samazināja starpību, bet par uzvaru pacīnīties neizdevās. Līdz ar to “Valmiera” piedzīvoja zaudējumu ar 63:71.

“Jūrmala/Fēnikss” – “Valmiera” 71:63 (17:18, 19:12, 22:18, 13:15)
Jūrmala/Fēnikss: Ļaksa 22 (3p. 6/10), Pinete 12, Jeromanovs 10 (8 rez.p.) Ausējs 7, Jonāts 7, Mednis 4, Čoders 3, Rozenbergs 3, Mediss 2, Gromovs 1
Valmiera: Dārgais 11, Vītols 11, Rozītis 8, Apsītis 7, Iļjins 7, Rudmiezis 7, Ziediņš 6, Vīņauds 6, Elksnis

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri