Valmieras Ziņas

Valmieras pilsētas pašvaldība aicina uz Lielo talku 25.aprīlī

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 25.aprīlī, Lielajā talkā, ar teritorijas sakopšanas darbiem Cempu ielā tiks uzsākta pirmo simbolisko Valmieras pilsētas “vārtu” – industriālo vārtu – veidošana, tāpat talkas notiks citviet pilsētā, portālam “Valmieras Ziņas” pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Melece.

Pilsētas “vārtu” sakopšana, zāģējot krūmus, nesot un kraujot tos kaudzēs šķeldošanai, lasot atkritumus, sāksies plkst.10 un ilgs līdz 14. Talkā piedalīsies viesi no Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, kā arī AS “Valmieras stikla šķiedra” kolektīvs.

Lielās talkas dienā, 25.aprīlī vēl talkos:

  • Valmieras integrētā bibliotēka un airēšanas bāze “Krāces” kopā ar Krāču kakta iedzīvotājiem. Plkst.9.30 talkas organizatori aicina uz Gaujas krasta sakopšanas talku. Talkotāji tiks gaidīti pie airēšanas bāzes. Vēlams ņemt līdzi kādu darba rīku – grābekli, zāģi, ķerru u.c.;
  • Vidzemes slimnīcas kolektīvs sakops slimnīcas apkārtnes mežus;
  • Veikala RIMI kolektīvs talkos pie šaursliežu dzelzceļa tilta;
  • Jāņparka iedzīvotājus uz šīs pilsētas daļas sakopšanu aicina Upes ielas iedzīvotāji;
  • Iecienītās pastaigu vietas Putriņu mežā gar Gaujmalu sakops Jumaras ielas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotāji;
  • Iedzīvotāji pieteikušies sakopt arī Brenguļu ielas mežmalu.

Pašvaldības aicinājumam iedzīvotājiem, organizācijām, iestādēm un uzņēmumiem apvienoties un doties pilsētā sakopt vai labiekārtot kādu sabiedrisku vietu jau atsaukušās vairākas skolas un uzņēmumu kolektīvi, kas talkas jau ir pabeiguši.

Pieteikt kādu talkas vietu pilsētā un veikt sakopšanu aicinām līdz 24.aprīļa pēcpusdienai, rakstot e-pastu inese.kokenberga@valmiera.lv vai arī zvanot pa tālruni 26428611. Valmieras pilsētas pašvaldība nodrošinās talciniekus ar Lielās talkas atkritumu maisiem. SIA “ZAAO” iepriekš saskaņotās un noteiktās talku vietās organizēs atkritumu izvešanu.

Valmieras pilsētas pašvaldība aicina valmieriešus, kuri iesaistās pilsētas sakopšanā, parakstīt Valmieras vides deklarāciju, atbalstot un apņemoties rūpēties par tīru un sakārtotu pilsētu. http://valmiera.lv:8080/zina/valmieras-vides-deklaracija

Atgādinām, ka līdz 24.aprīlim iedzīvotāji var pieteikties zaru šķeldošanas akcijai, zvanot pa tālruni 64207120 vai rakstot e-pastu apc@valmiera.lv, vai vēršoties klātienē Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2.

Tāpat līdz 25. aprīlim norisinās lielgabarītu atkritumu nodošanas akcija EKO laukumos Beātes ielā 47 un Dzelzceļa ielā 5. EKO laukumu darba laiks akcijas laikā būs: darba dienās no plkst.9 līdz 19, sestdien no plkst.10 līdz 19.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri