Valmieras Ziņas

Izvēlies rūpēties par sevi

Lasīšanas laiks: 2 min

Kolagēns visbiežāk tiek saistīts tikai ar skaistumkopšanas jomu, bet, laikam ejot, viss strauji ir mainījies. Šobrīd pasaulē un Latvijā ir populārs kolagēna uztura bagātinātājā pulveris, kas ir bez konservantiem, krāsvielām un saldinātājiem. Lielisks palīgs ikdienas gaitās, lai uzturētu savu ķermeni jauneklīgu un skaistu.

Kādēļ kolagēns ir tik svarīgs

Kolagēns atrodas cīpslās un ādā, aptuveni veidojot 30% no kopējā olbaltumvielu satura cilvēka ķermenī. Mūsu kaulu, muskuļu, cīpslu, saišu, ādas un matu uzbūve nav iedomājama bez kalogēna. Kolagēns darbojas kā saistviela, lai uzturētu ķermeņa izskatu lieliskā stāvoklī.

Kalogēnu cilvēka ķermenī sintezē fibroplasti. Attiecīgi novecošanas rezultātā, kā arī dzīvesveida rezultāta dēļ šī sintēze samazinās jau aptuveni pēc 25 gadu vecuma. Ar katru dzīves gadu dabiskā kalogēna sintēze samazinās par 1%. Iespējams, cilvēks var neizjust šīs izmaiņas, kas notiek organismā, bet ārējā veidolā tas ar laiku kļūs arvien pamanāmākas. Tieši tādēļ arī tiek piedāvāts kolagēna pulveris, lai laicīgi varētu šīs izmaiņas novērst un tās nebūs tik ļoti izteiktas.

Kā lietot kolagēna pulveri

Kolagēnu var pievienot dažādiem pārtikas produktiem, tas palīdz veicināt organisma fizioloģisko darbību. Kolagēna pulverim nav specifiskas garšas, kā arī tas ir viegli šķīstošs. Pievienojiet to savai brokastu putrai vai smūtijam vai jebkam citam, ko Jūs lietojat uzturā. Ieteicamā dienas deva ir 10 g, bet tā kā tas ir dabisks uztura bagātinātājs, tad iespējams devu arī pēc saviem ieskatiem pamainīt vai nepieciešamības gadījumā konsultēties ar dietalogu.

Ieguvumi no kalogēna lietošanas

Lai varētu runāt par ieguvumiem un rezultātiem, kolagēna pulveri būtu ieteicams lietot regulāri vismaz vienu mēnesi.  Plusi lietojot kalogēnu:

  • uzlabojas matu, nagu un ādas izskats;
  • nostiprinās locītavas, kauli un skrimšļi;
  • liekā svara regulēšana;
  • muskuļu augšana;
  • samazinās vēlme pēc nekontrolētas ēšanas.

Kalogēnu iespējams nopirkt interneta veikalā kolagens.lv. Šobrīd izdevīgi iegādāties uzreiz divus vai trīs iepakojumus, jo tiem ir draudzīgs cenu piedāvājums. Iepazīstieties ar cilvēku atsauksmēm mūsu mājas lapā, kas lietojuši kalogēnu. Un izvēlieties rūpēties par sevi un savu veselību, lietojot kvalitatīvu uztura bagātinātāju.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri