Valmieras Ziņas

Valmieras ielu būvdarbiem tehnoloģiskais pārtraukums

Lasīšanas laiks: 2 min

Vairākus šogad uzsāktos ielu būvdarbus paredzēts pabeigt 2021.gadā. Ņemot vērā, ka sākušies darbu veikšanai nepiemēroti laikapstākļi, būvdarbiem Dārza ielā, Rubenes un Valkas ielā, Teodora Ūdera, Tālavas un Kāpu ielā noteikts ziemas tehnoloģiskais pārtraukums. Tuvākajā laikā ziemas tehnoloģiskais pārtraukums tiks uzsākts arī pārbūvei Mālu ielā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Pirms tehnoloģiskā pārtraukuma būvdarbu zonās Dārza, Mālu, Kāpu un daļā Tālavas un Teodora Ūdera ielās tika ieklāta asfaltbetona seguma apakškārta, atverot ielas automašīnu satiksmei. Taču, iestājoties piemērotiem laikapstākļiem 2021.gada pirmajā pusē, būvdarbi tiks turpināti. Ielām nepieciešams ieklāt asfaltbetona virskārtu, kā arī veikt plānotos pārbūves noslēguma darbus – ieklāt ielas horizontālo marķējumu, veikt apzaļumošanu. Teodora Ūdera ielā pavasarī turpināsies arī komunikāciju iebūve un pārējie atlikušie darbi.

Rubenes un Valkas ielas posmos notika apvienotā gājēju un velosipēdu ceļa būvniecība, veidojot Valmieras velotīkla nepārtrauktību. Tā kā darbi tika uzsākti šī gada rudenī, arī tos plānots pabeigt 2021.gada pavasarī. Lai nodrošinātu kvalitatīva bruģa ieklāšanu, tam nepieciešama sausa un irdena zemes virskārta. Jaunās ietves ir izmantojamas to pabeigtajos posmos. Taču daļa no ietvju posmiem Valkas un Rubenes ielā joprojām ir slēgti gājēju un velobraucēju satiksmei.

Ielas, kurās noteikts tehnoloģiskais pārtraukums un kas uz laiku ir atvērtas automašīnu satiksmei, tiks nodrošināti to ziemas uzturēšanas darbi.

Eksporta ielas un ar to saistītā automašīnu stāvlaukuma izbūve ir cieši saistīta ar pārējiem attīstāmajā industriālajā teritorijā veicamajiem darbiem. Teritorijā joprojām turpinās komunikāciju izbūves darbi, kas ir cieši saistīti ar plānotās uzņēmējdarbības vajadzībām, tur tehnoloģiskais pārtraukums nav paredzēts.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri