Valmieras Ziņas

Pēc pozitīvu Covid-19 gadījumu apstiprināšanās “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” basketbolisti dodas karantīnā

Lasīšanas laiks: < 1 min

Basketbola klubs “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” informē, ka komandā ir fiksēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi, kā rezultātā visa komanda un komandas personāls devies desmit dienu karantīnā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja BK “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola”.

Pozitīvs Covid-19 analīžu tests saņemts svētdien, 20. decembrī. Inficēšanās ar šo vīrusu apstiprināta vēl vienai personai arī pirmdien, 21. decembrī, un šodien visai komandai veikti Covid-19 testi. Kopš pirmā pozitīvā gadījuma apstiprināšanas, kā tas paredzēts Ministru kabineta noteikumos, visa komanda devusies desmit dienu karantīnā.

“”Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” basketbola komanda ar vislielāko atbildību attiecas pret Covid-19 situāciju, ievērojot Latvijas Republikā noteiktos ierobežojumus. Par spīti tam, vīruss pamanījies skart komandas pārstāvjus. Aicinām visu sabiedrību ar atbildību turpināt pildīt Covid-19 ierobežojošos pasākumus, nēsājot mutes dobuma un deguna aizsargmaskas, regulāri mazgājot un dezinficējot rokas, kā arī bez vajadzības neatstāt savu dzīves vietu un nepulcēties ar cilvēkiem, kas ir ārpus savas mājsaimniecības,” teikts komandas paziņojumā.

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri