Valmieras Ziņas

“MetaLux” – drošas metāla ārdurvis, kas kalpo vairākus gadu desmitus

Lasīšanas laiks: 2 min

Metāls jau sen pazīstams kā materiāls ar augstu izturību un citām pozitīvām īpašībām. Tieši tādēļ, pieminot metāla ārdurvis, cilvēkiem uzreiz tās asociējas ar labāku drošību un kvalitāti. Tā patiesi ir – piemēram, tērauda durvis var piemeklēt kā dzīvokļiem, tā privātmājām, jo abos gadījumos nedrīkst aizmirst par drošību un dažādiem citiem svarīgiem aspektiem durvju izvēlē. Turpinājumā ielūkosimies, ko piedāvā vairākās valstīs, tai skaitā, Latvijā, iecienītais baltkrievu durvju ražotājs “MetaLux”.

“MetaLux” – no līdera Baltkrievijā, līdz eksportam uz 12 valstīm

Dzīvokļu un privātmāju durvju tirgus ir visai plašs un daudzveidīgs, un tajā netrūkst konkurentu, kas savā starpā sacenšas par labāka piedāvājuma nodrošināšanu. Nav šaubu, ka ielauzties šajā tirgū ir diezgan grūti, taču baltkrievu uzņēmumam “MetaLux” tas izdevies visai veiksmīgi, jo jau 2016. gadā, proti, gadu pēc tā izveidošanas, firma kļuva par vadošo tērauda durvju ražotāju un tirgotāju Baltkrievijā. Savukārt pēdējo gadu laikā uzņēmums jau paspējis izplatīt savu produkciju 12 pasaules valstīs, tai skaitā, Latvijā!

Ko piedāvā “MetaLux”?

Uzņēmums ražo metāla ārdurvis dzīvokļiem un privātmājām. Kopumā piedāvājumā ir vairāk nekā 350 dažādi durvju modeļi vairākās elegantās kolekcijās. Plašajā klāstā ikviens varēs atrast savām vajadzībām un gaumei atbilstošas tērauda durvis.

Kā tiek izgatavotas “MetaLux” metāla ārdurvis?

Katrs no M-lux.lv pieejamiem durvju modeļiem tiek izstrādāts rūpīgi un atbildīgi, izmantojot kvalitatīvus materiālus. Durvju pamatā ir izturīgs tērauds, ko krāso ar pulverkrāsu un nobeigumā papildina ar MDF dekoratīvajiem paneļiem, kurus ielaminē var nokrāso ar īpašu krāsu. Šāda apstrāde nodrošina to, ka tērauda durvis ir mitrumizturīgas.

Lai ražošanas process noritētu operatīvi un bez kļūdām, tiek izmantotas “Salvanini” robotizētās iekārtas. Šādu iekārtu pielietošana ļauj apvienot lielisku kvalitāti ar saprātīgu cenu.

Ikvienam, kurš iegādājas dzīvokļa vai privātmājas durvis, svarīgi ir zināt, ka durvju slēdzene pasargās viņa mājokli no ielaušanās. “MetaLux” durvju ražošanā tiek izmantotas tikai augstākā drošības līmeņa slēdzenes un to mehānismi, tai skaitā, itāļu uzņēmuma “Securemme” slēdzenes.

Ja arī Jūs esat ieinteresēti papildināt savu mājokli ar pievilcīgām, drošām un ilgi kalpojošām ārdurvīm, ielūkojieties šeit – M-lux.lv!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Mežs un lauks" aicina darbā MEHATRONIĶI Darba pienākumi: Veikt elektronisko iekārtu projektēšanu un izbūvi Izstrādāt un testēt iekārtas un to daļas Sniegt tehnisku palīdzību ražošanas iekārtu elektronisko sistēmu lietošanā Veikt ražošanas iekārtu elektrotehniskos un hidraulikas remonta darbus, iekārtu apskates, profilaktiskās pārbaudes un mērījumus Veikt iekārtu remontus izbraukumos pie klientiem Piedalīties iekārtu montāžas un uzstādīšanas darbos Prasības pretendentiem: Profesionālā vai augstākā izglītība elektronikas specialitātē Precizitāte, godīgums, mērķtiecība, augsta atbildības sajūta, iniciatīva Spēja komunicēt ar klientiem un komandu Pieredzi elektronikā uzskatīsim kā priekšrocību B kategorijas autovadītāja apliecība Labas datorlietotāja prasmes Svešvalodu zināšanas (angļu) Mēs piedāvājam: Dinamisku un interesantu darbu augošā uzņēmumā Saliedētu un kompetentu darba kolektīvu Sociālās garantijas un motivējošu atalgojuma sistēmu atbilstoši darba rezultātiem Apmācības Pretendentiem pieteikties zvanot 25666615 Profesija: MEHATRONIĶIS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-15 Darba sākšanas datums: 2024-05-15 Kontaktpersona: Ģirts Luste Izglītības līmenis: 1.līmeņa profesionālā augstākā izglītība

Mūsu partneri