Valmieras Ziņas

Iepazīsti Valmieras mazāk zināmās vietas piedzīvojumu spēlē!

Lasīšanas laiks: < 1 min

Valmieras Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar platformu Travitious pārstāvjiem aicina apceļot un atklāt mazāk zināmas dabas un vēsturiski nozīmīgas vietas Valmieras pusē, vienlaikus iesaistoties bezmaksas digitālajā piedzīvojumu spēlē “Valmieras vilinājums”! Tā pieejama šeit.

Spēle rosinās ļauties dabas vilinājumam, izvairīties no pulcēšanās, atklāt mazāk zināmas vietas Valmieras pusē un likt lietā atjautību, zināšanas un intuīciju, atšķetinot pavedienus, kas palīdzēs atrast meklēto. “Valmieras vilinājums” veidots no 7 punktiem Valmieras apkārtnē un veicams pārvietojoties ar auto no punkta līdz punktam (~34 km), un dodoties garākā pastaigā pa konkrētajām dabas vietām (~16km).

Lai konkrēto pieturas punktu būtu vieglāk atrast, iespējams vadīties pēc aptuvenām GPS koordinātām, kā arī attēliem, kas uzņemti netālu no atrašanās vietas, kuru jāapmeklē. Katrā vietā jārod atrisinājums mīklai, kas kalpos kā pavediens, lai nokļūtu nākamajā pieturas punktā. Aicinām iepazīties ar īsu pamācību, kā izmantot digitālo platformu Travitious šeit.

Jau drīzumā platformā Travitious taps otra digitālā spēle par Valmieru, kas mudinās doties pa pilsētas mazāk zināmām vietām un pastaigu takām. Tikmēr ar citām Valmieras puses dabas, kultūrvēstures un aktīvās atpūtas pērlēm aicinām iepazīties šeit.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri