Valmieras Ziņas

Valmierā godinās sporta laureātus

Lasīšanas laiks: 2 min

Līdz ar ziemas sezonu sākas arī laiks, kad izvērtējam gadā paveikto, izvirzām jaunus un izaicinājumu pilnus mērķus nākamajam gadam. Sportisti pēc aktīvās sezonas nedaudz ievelk elpu, lai ar jaunu sparu atsāktu treniņus, bet Valmieras pilsētas pašvaldība kā ik gadu saka paldies sportistiem, treneriem un sporta entuziastiem, kuri 2019. gadā uzrādījuši augstvērtīgus rezultātus dažādās sporta disciplīnās, sasnieguši sporta virsotnes un ļāvuši Valmieras vārdam izskanēt skaļi un pārliecinoši.

11.decembrī plkst. 15.00 koncertzālē „Valmiera” (Leona Paegles ielā 10) sveiksim Jaunatnes sporta laureātus – jauniešus un viņu trenerus, kuri 2019.gadā uzrādījuši augstus rezultātus sportā un godam pārstāvējuši Valmieru vietēja un starptautiska mēroga sacensībās. Pasākumā tiks godināti kopumā 119 sportisti, tai skaitā 27 izlases dalībnieki, kā arī 28 sporta treneri. Jaunos sportistus ar priekšnesumiem pārsteigs akrobātikas un deju grupa “Streetwarriors”, DJ All-Viss, kā arī perkusionists Einārs Latiševs.

Savukārt 13. decembrī plkst. 19.00 Valmieras Kultūras centrā (Rīgas ielā 10) notiks ikgadējā Valmieras sporta laureātu godināšana. Atskatoties uz iepriekšējo sezonu, tiks sveikti sportisti, viņu treneri un sporta entuziasti, kuri 2019. gadā uzrādījuši augstvērtīgu sniegumu, pārstāvējuši Latviju un Valmieru starptautiska mēroga sacensībās. Pateicības tiks pasniegtas kopumā 49 pieaugušajiem un junioriem, 40 veterāniem, septiņām sporta komandām un 13 treneriem. Godalgas tiks pasniegtas arī īpašās nominācijās, tostarp “Gada sportists” un “Uzlecošā zvaigzne”, “Gada treneris”. Tāpat teiksim paldies par “Mūža ieguldījumu sportā”, izceļot tos, kuri ieguldījuši daudz sviedru, pūļu, enerģijas un entuziasma, lai veicinātu sporta attīstību Valmierā, iedvesmotu un motivētu jaunos sportistus – rakstītu sporta vēsturi un veidotu sporta nākotni.

Pasākumā klātesošos ar muzikālu priekšnesumu priecēs Ivo Fomins, bet ballē būsim kopā ar grupu “Galaktika”. Plašāka informācija www.valmiera.lv. Biļetes uz 13.decembra Valmieras sporta laureāta pasākumu būs iespējams iegādāties Valmieras Kultūras centrā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri