Valmieras Ziņas

Veselības ministre Ilze Viņķele apmeklē Vidzemes slimnīcu (1)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Piektdien, 17.maijā, Vidzemes slimnīcā iepazīšanās vizītē viesojās Veselības ministre Ilze Viņķele, ministres padomniece Marta Krivade un Veselības aprūpes departamenta direktore Līga Šerna.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs prezentēja svarīgākos faktus un datus par Vidzemes slimnīcas darbību un sasniegumiem veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanā. Savukārt ieskatu slimnīcas nodaļās viešņām palīdzēja iegūt Kvalitātes vadības daļas vadītāja Inga Zariņa un galvenā māsa Antra Kupriša, kā arī attiecīgo nodaļu personāls. Ministres vizīti slimnīcā pavadīja Valmieras pilsētas pašvaldības izpilddirektore/pašvaldības administrācijas vadītāja Evija Voitkāne.

Skaidrojot veselības aprūpes iestāžu nākotni reģionālās reformas kontekstā, Ilze Viņķele portālam “Valmieras Ziņas” pastāstīja:

“Veselības jomā reģionālās reformas gaita ir bijusi ātrāka, nekā administratīvi teritoriālai reformai. Depopulācija un nepieciešamība sniegt kvalitatīvus pakalpojumus ir likusi kustēties ātrāk nekā izmaiņām pašvaldībās. Mana prognoze ir, ka ar reģionālās reformas ieviešanu būtiskas izmaiņas veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēju izvietojumā nebūs, jo lielā izšķiršanās jau ir notikusi.

Ir skaidrs, ka slimnīcu tīkla mugurkauls būs trīs universitāšu slimnīcas un trīs vai četras reģionālās slimnīcas. Vidzemes slimnīca noteiktu būs starp tām. Visdrīzāk mazajās slimnīcās būs būtiskas profilu maiņas, vairāk specializējoties  uz aprūpi, dienas stacionāriem un paliatīvo aprūpi, bet reģionālās slimnīcas kļūs par ekselences centriem ar ļoti augstu intensitāti un augstu profesionālo kvalitāti.”

    Skaudības Dievs - 24.10.2020

    “Ilze,Ilze, Ilze Viņķele. Ko dari Tu? Kāpēc Tu saviem skatītājiem rādi fu*k you? Fu*k you, fu*k you… Tu tiki pa visām varītēm par ministru. Tev nospļauties par kovidu.” dzied skaudīgs Skolnieciņš uz svētakmeņa. Man Vinķeles kundze nepatīk, jo viņa ir varaskāra un alkatīga bezsirde. Viņai nospļauties par nabagiem, viņai rūp tikai sava personīgā karjera! Tieši Ilzes Vinķeles laikā, kad viņa bija labklājības ministre, simtlatnieku programma sāka savu darbību. Lai melna čūska maļ kvēlojošas ogles pār Ilzes Viņķeles galvu! Lai Ilze Viņķele izbauda uz savas ādas to pašu nabadzību un bezspēcību, kuru izbaudīju es! Simtlatnieki atceras Ilzes Viņķeles nedarbus. Nekas nav aizmirsts, nekas nav zudis! Naids būs mūžīgs…
    Ar melnu skaudību, Skolnieciņš – Latvju Skaudības Dievs
    (Skauģu skauģis)
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-) Skolnieciņš® Skolnieciņš™
    #simtlatnieki #nabadzība #bezdarbs #krīze #bads #bezspēcība #ValdībasAlkatība #TrucīgāStatuss #SimtlatniekuProgramma #GMI #LatvianLivesMatter #SkaudībasDievs #Skolnieciņš

Mūsu partneri