Valmieras Ziņas

Nedēļas nogale iesākas ar jaunām filmām!

Lasīšanas laiks: 2 min

Kino “Gaisma” / 3D Cinema arī šajā nedēļas nogalē kinomīļus iepriecinās ar jaunām filmām! Piedāvājam noskatīties kino jaunumus – animācijas filmu visai ģimenei “Grinčs” (3D), romantisko komēdiju “Jaungada Taksometrs” un piedzīvojumu filmu “Robins Huds”. Kinoteātrī joprojām turpinām rādīt Latvijas simtgades animācijas filmu “Saule brauca debesīs”. Informācija par seansiem – www.3dcinema.lv

Grinčs
Netālu no Kasīšu pilsētas augstākā kalna pašā virsotnē kopā ar uzticamo sunīti Maksu dzīvo Grinčs. Visvairāk par visu pasaulē Grinčam nepatīk Ziemassvētki. Kad pilsētiņas iedzīvotāji sāk gatavoties Ziemassvētkiem, no svētku jampadrača grūti ir izvairīties pat Grinčam, un šīs skaļās, krāšņās un priecīgās jezgas nokaitinātais zaļais īgņa nolemj tam pielikt punktu. Viņš ņems un nozags Ziemassvētkus! Par laimi Kasīšu pilsētiņā dzīvo kāda meitenīte, kurai sirsniņā ir tik daudz Ziemassvētku prieka, ka ar to pietiks ne tikai Ziemassvētkiem, bet pat Grinčam!

Jaungada Taksometrs
Vecgada vakars. Taksometra vadītājs Andrejs (Lauris Reiniks) jau gandrīz beidzis maiņu, kad aizmugurējā sēdeklī nejauši atstāta Jaungada dāvana viņam liek atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kas tajā vakarā paviesojusies viņa automobilī, – kašķīgu pāri, pagurušu Salaveci, trokšņainus ķekatniekus, satrauktu līgavaini un pat grūtnieci. Katra pasažiera stāstā Andrejs nospēlē savu lomu, bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu? Režisors: Māris Martinsons. Lomās: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Andris Bulis, Dārta Daneviča, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece-Gavare, Valdis Melderis, Anete Krasovska. Filma latviešu valodā.

Robins Huds
Karā rūdījies krustnesis Robins no Lokslijas un viņa komandieris sarīko pārdrošu sacelšanos pret korumpēto Anglijas monarhiju aizraujošā piedzīvojumu filmā, kas piesātināta ar drosmīgiem varoņdarbiem, galvu reibinošām kauju ainām un mīlestību, kas stāv pāri laikiem.

Saule brauch debesīs
Kad ķekatu jampadracī tiek nozagta Saules un Mēness meitiņa, izmisušie vecāki sauc palīgā cilvēkus, lai bērniņu atgūtu. Nabašnieks kopā ar Meiteni un Brālīti dodas ceļā, lai stātos pretī gan mošķiem un ērmiem, gan pašu bailēm. Palīgiem dotas tikai trīs dienas: ja Saules meitu laikus neatradīs, tā zaudēs savu spēku un kļūs par parastu meiteni. Animācijas klasiķes Rozes Stiebras filma tapusi pēc folkloras motīviem, tās spraigos notikumus apdziedājuši Juris Kaukulis un „Jauno Jāņu orķestris”.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA „Kurzemes Gaļsaimnieks” aicina savai komandai pievienoties: TIRDZNIECĪBAS PĀRSTĀVI VIDZEMĒ Galvenie pienākumi: Darbs ar esošajiem klientiem. Jaunu klientu piesaiste. Esošo klientu apkalpošana, gaļas produkcijas pārdošana; Darbs ar svaigās un gatavās gaļas produktiem. Produkcijas sortimenta pārzināšana; Tirgus situācijas apsekošana, analīze un iespējamo izmaiņu izvērtēšana nozarē; Atskaites. Atskaitīšanās vadībai saskaņā ar dotajiem darba uzdevumiem un prasībām, ievērot iekšējās kārtības noteikumiem. Prasības kandidātiem: Valodas: Ļoti labas latviešu valodas zināšanas; Pieredze: vismaz 2 gadu darba pieredze tirdzniecības pārstāvja amatā. (Iepriekšēja pieredze aktīvā tirdzniecībā, kas saistīta ar pārtikas produktu pārdošanu tiks uzskatīta par priekšrocību). Prasmes un īpašības: Ļoti labas pārdošanas un prezentācijas prasmes ; aktivitāte, mērķtiecīgums, atklātums, uzticamība, ar radošu pieeju un prezentācijas prasmēm, komunikabilitāte, atbildība. Citas prasības: B kategorijas autovadītāja apliecība. Uzņēmums piedāvā: Atalgojums: Pamatalga no 1200, - EUR līdz 1700, -EUR (bruto) plus % piemaksas atkarībā no ikmēneša plāna izpildes rezultātiem un pārdošanas apjomiem; Aprīkojums: visi darbam nepieciešamie instrumenti – darba transports, telefons. Darba vieta: Vidzemes reģionā. Darba laiks: pilna slodze. Darba vieta SIA „Kurzemes Gaļsaimnieks”. Profesija: Tirdzniecības pārstāvis Darba devēja statuss: Juridiska persona Kompānijas nosaukums: SIA Kurzemes Gaļsaimnieks Reģistrācijas numurs: 42103022606 Darba dienas: Darbadienas Darba laiks: 08:00 - 18:00 Atrašanās vieta: Rīga, Āgenskalns Adrese, iela: Bukaišu iela 2

Mūsu partneri