Valmieras Ziņas

Autovadītājus brīdina par iespējamu miglu uz ceļiem

Lasīšanas laiks: < 1 min

Autovadītājiem jāņem vērā, ka rīta un vakara stundās kļūst arvien tumšāks, turklāt redzamību var pasliktināt arī biežā migla, bet lietus un kritušo lapu dēļ ceļi var kļūt slideni, brīdina VAS “Latvijas valsts ceļi” (LVC).

Atsevišķos ceļu posmos arī joprojām ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, jo turpinās remontdarbi. Turpinās darbi arī uz Vidzemes šosejas posmā no Rīdzenes līdz Bērzkrogam, kur ir četri pagaidu luksoforu posmi.

Savukārt posmos, kur ir nesen pabeigti asfalta seguma remontdarbi, vietām saglabājas ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā, kamēr tur uzlabosies seguma saķere ar auto riepām. Pēc jaunas asfaltbetona kārtas uzklāšanas virs tās veidojas plāna bitumena plēvīte, kas ir ļoti slidena, un ir vajadzīgs laiks, lai tā ar automašīnu riepām tiktu nodeldēta, skaidro LVC.

Ņemot vērā visu minēto, autovadītāji tiek aicināti ievērot gan satiksmes organizāciju – pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes būvdarbu vietās, gan arī izvēlēties atbilstošu braukšanas ātrumu un būt piesardzīgiem uz ceļa.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri