Lasīšanas laiks: < 1 min
4 porcijas
Laiks: 45 minūtes
Grilēta liellopa gaļa, pasniegta ar gardiem saldo kartupeļu frī, kas pārkaisīti ar Parmesan sieru. Pasniedziet ar atdzesētu čili majonēzi.
Liellopa filejas steiks BBQ sausajā marinādē
1 paciņa Santa Maria BBQ Rub Allround
4 šķēles liellopa filejas steika (180 g)
Saldo kartupeļu frī
6 mizoti saldie kartupeļi
2 ēdamk. rapšu eļļas
0.5 tējk. Melno piparu
1 tējk. akmens sāls
100 ml smalki rīvēta Parmesan siera
50 ml smalki sagrieztu maurloku
Čili majonēze
3 ēdamk. Čipotles Čili piparu
150 ml majonēzes
Liellopa filejas steiks BBQ sausajā marinādē
- Ierīvējiet steiku ar universālo garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai.
 - Grilējiet tieši uz uguns aptuveni 3 minūtes no katras puses, līdz tā temperatūra sasniedz 56°C.
 
Ar Parmesan sieru pārkaisīti saldo kartupeļu frī
- Uzsildiet krāsni līdz 250°C.
 - Sagrieziet saldos kartupeļus stienīšos. Lieciet tos uz lielas cepšanas plātes un pārslakiet ar rapšu eļļu. Pārkaisiet ar sāli un pipariem. Labi samaisiet.
 - Cepiet krāsnī 30–35 minūtes vai, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
 - Izņemiet kartupeļus no krāsns un ļaujiet tiem nedaudz atdzist.
 - Pasniedziet ar pārkaisītu sarīvētu Parmesan sieru un maurlokiem.
 
Čili majonēze
Garda aukstā mērce gaļai. Sajauciet majonēzi ar čipotles čili pipariem un pasniedziet!




		
		
									






































						
















