Valmieras Ziņas

“Valmieras HK/BSS/ViA” svin sauso uzvaru mājās, pieveicot HK “Zemgale/JLSS”

Lasīšanas laiks: 3 min

Svētdienas pēcpusdienā ar pārliecinošu sniegumu valmierieši svinēja uzvaru (5:0) pār HK “Zemgale/ JLSS” hokejistiem, kuru starpā bija arī Valmieras hokeja audzēknis Aleksejs Jakovļevs, kurš vēl pērn spēlēja Valmierā, tādējādi noslēdzot sezonu un sagādājot dāvanu atbalstītājiem, kas bija ieradušies Vidzemes Olimpiskajā centrā, lai atbalstītu “Valmieras HK/BSS/ViA” komandu 2017./18. gada sezonas noslēdzošajā cīņā par uzvaru. Vārtus Valmieras kluba labā guva Aivars Anis, Andrejs Berseņevs, Krišjānis Reinfelds, Pauls Krūmiņš un Elvis Krūze.

Jāatzīmē Jēkaba Birzuļa darbība, kurš spēlē izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, un Rūdolfs Oto Lapsa, kurš asistēja divu vārtu gūšanas situācijās. Uzteicams ir arī vārtsarga Toma Konrāda sniegums, kuram “Valmieras HK/BSS/ViA” sastāvā šī bija pirmā sausā spēle.

Jau pirmā perioda sākumā valmierieši bija gatavi parādīt, kurš šajā laukumā ir saimnieks, lielākoties kontrolējot ripu un atrodoties pretinieku aizsardzības zonā. Pēc vairākiem mēģinājumiem pārspēt jelgavnieku vārtus sargājošo Ņikitu Montvidu, spēles 10. minūtē to kā pirmajam izdevās paveikt Aivaram Anim, atklājot spēles rezultātu (1:0). Perioda noslēgumā uz noraidīto soliņu devās aizsargs Lotārs Zariņš, bet ripas kontrole joprojām bija valmieriešu spēlētāju ziņā, periodam noslēdzoties ar minimālu pārsvaru.

Otrā perioda laikā abas komandas apmainījās ar noraidījumiem, taču nevienam neizdevās izmantot viena spēlētāja pārsvaru uz laukuma, rezultātam paliekot nemainīgam. Rezultātu uz tablo 2. perioda 13. minūtē dubultoja Andrejs Berseņevs (2:0), kuram ne bez cīņas izdevās ripu raidīt vārtos, liekot kapitulēt HK “Zemgale/JLSS” vārtsargam otro, bet ne pēdējo reizi šajā spēlē. Lai arī otrajā periodā ripu vairāk kontrolēja tieši viesi, mājinieku spēle aizsardzībā un vārtsarga Toma Konrāda darbība ļāva rezultāta starpību nesamazināt.

Tuvojoties trešā perioda vidusdaļai, par klupināšanu tika noraidīts Zemgales komandas spēlētājs Mendziņš, un to izmantoja valmierieši, vairākumā gūstot trešos vārtus (3:0). Pēc Ozola un Lapsas piespēlēm to panāca bijušais Jelgavas kluba audzēknis, šīs sezonas rezultatīvākais “Valmieras HK/BSS/ViA” aizsargs Krišjānis Reinfelds. Turpinājumā divi valmieriešu noraidījumi ļāva Jelgavas komandai spēlēt ar divu spēlētāju pārsvaru, taču nostabilizēties “Valmieras HK/BSS/ViA” zonā viesiem bija problemātiski, kā rezultātā samazināt starpību uz tablo neizdevās. Tā vietā nepilnas piecas minūtes pirms spēles beigām ceturtos vārtus guva viens no rezultatīvākajiem valmieriešu spēlētājiem – Pauls Krūmiņš, bet visam punktu pielika Elvis Krūze, panākot 5:0 un gūstot pirmos vārtus šajā sezonā.

Pēc spēles komentāru sniedza aizsargs Jēkabs Birzulis, kurš spēlē izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, kurš saka, ka: “Komanda bija ļoti labi koncentrējusies uz spēli. Šī bija komandas pēdējā sezonas spēle, visi gribējām parādīt savu labāko sniegumu par prieku sev un skatītājiem.”

“Kopumā jāsaka, ka spēles plāns tika izpildīts. Spēli iesākām ļoti aktīvi un nedevām pretiniekiem daudz iespēju, uzspiedām savu spēles stilu. Turpinājumā joprojām labi spēlējām uzbrukumā, bet kaut kas pajuka aizsardzībā, devām pārāk daudz iespēju pretiniekiem aizķerties spēlē, bet paldies jāsaka mūsu vārtsargam [Tomam Konrādam – aut.], ka pavilka spēli,” komentē Birzulis.

Par savu sniegumu aizsargam domas dalās: “Pats pirmajā periodā vēl jutos nedaudz aizmidzis, bija smagas kājas, tāpēc trešdaļu nospēlēju mierīgi. Sākoties otrajam periodam, parādījās enerģija, spēlēju aktīvi un centos iet uz vārtiem un nepieļaut kļūdas aizsardzībā.”

Līdz ar šo uzvaru ir noslēgusies mūsu komandas sezona. Visa komanda saka lielu paldies skatītājiem, kas visas sezonas garumā svētdienās devās uz Vidzemes Olimpisko centru, lai klātienē atbalstītu komandu, kā arī sūtīja spēku izbraukumu spēlēs.

Uz tikšanos nākamajā sezonā vēl lielākā un spēcīgākā sastāvā!

Valmieras HK/BSS/ViA – HK Zemgale/JLSS 5:0 (1:0; 1:0; 3:0)

Vārti: 10:01 Anis (Lapsa) 1:0, 32:13 Berseņevs (Birzulis) 2:0, 49:41 Reinfelds (Ozols, Lapsa) 3:0, 55:25 Krūmiņš (Birzulis, Zariņš) 4:0, 58:05 Krūze (Birzulis, Reinfelds) 5:0
Vārtsargi: Toms Konrāds – Ņikita Montvids

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri