Valmieras Ziņas

“Valmiera Glass VIA” saņēmusi licenci nākamajai virslīgas sezonai

Lasīšanas laiks: < 1 min

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Klubu licencēšanas komisija trešdien, 31.janvārī, izsniegusi LFF-A licences visām komandām, kas pretendē uz startu 2018.gada “SynotTip” Latvijas virslīgas turnīrā.

Šāds lēmums vienbalsīgi pieņemts, izvērtējot pretendentu iesniegto dokumentāciju un iepazīstoties ar klubu licencēšanas kritēriju ekspertu atzinumiem.

Līdz ar to paredzams, ka nākamajā sezonā virslīgā piedalīsies Jūrmalas “Spartaks”, “Ventspils”, “Liepāja”/”Mogo”, RFS, “Riga”, “Jelgava”, “Metta”/”Latvijas Universitāte” un Valmiera Glass VIA” vienības, kurām gan vēl iespējams mainīt savus nosaukumus.

Arī pērn visas astoņas komandas saņēma licences virslīgas turnīram, bet pirms tam trīs sezonas pēc kārtas neilgi pirms virslīgas sākuma vēl nebija zināmas visas turnīra dalībnieces. Īpaši traģikomiska situācija bija 2014.gadā, kad licences sākotnēji nesaņēma Rīgas “Skonto” un Daugavpils “Daugava”, bet viņu apelācijas tika apmierinātas vien dienu pirms turnīra sākuma.

Turpmākajos gados jau licenču piešķiršana notikusi laicīgāk. Tā 2015.gadā bez tām sākotnēji palika “Skonto”, Daugavpils “Daugava” un Rīgas “Daugava”, bet vēlāk titulētās “Skonto” vienības apelācija tika apmierināta, bet 2016.gadā kārtējo reizi bez licences palika “Skonto” un šoreiz arī pēc apelācijas vienību nepielaida dalībai virslīgā, bet tās vietā sacensībās piedalījās RFS komanda.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri