Valmieras Ziņas

LTRK aicina laikus rezervēt vietas dalībai Uzņēmēju dienām 2018

Lasīšanas laiks: 2 min

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina komersantus savlaicīgi rezervēt vietas dalībai Uzņēmēju dienām 2018, kas tradicionāli tiek rīkotas sadarbībā ar Latvijas reģionu pašvaldībām. Valmierā Vidzemes Uzņēmēju dienas norisināsies 18. un 19.maijā.

Pasākumu laikā uzņēmējiem būs iespēja iepazīstināt apmeklētājus ar savu produkciju un pakalpojumiem, kā arī iegūt noderīgus biznesa un citus kontaktus.

Uzņēmēju dienas notiks 27. un 28. aprīlī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā,  18. un 19. maijā Valmierā, Valmieras Kultūras centrā, 25. un 26. maijā Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā, savukārt 21. un 22. septembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS. Pasākumos katrā reģionā piedalās aptuveni 200 biznesa pārstāvji un vairāki tūkstoši apmeklētāji no visas Latvijas. Programmas ietvaros notiek dažādas izstādes, biznesa forumi, kultūras, kā arī kustības Latvijas Labums aktivitātes.

Dalība pasākumā sniedz komersantiem iespēju veicināt un paplašināt savu darbību reģionos un visā Latvijā, iegūt jaunus biznesa kontaktus gan uzņēmēju, gan valsts un pašvaldību amatpersonu vidū, kā arī izveidot jaunu potenciālo klientu loku. Tāpat šogad tiek akcentētas “nākotnes darbinieku” iespējas, kur ikviens dalībnieks var sevi pozicionēt kā zinošu un kompetentu darba devēju reģionā.

“Atrast kvalificētu darba spēku kļūst arvien sarežģītāk, tāpēc darba devējiem jābūt kā paraugam kā skolēniem, tā studentiem, kuriem svarīgi uzzināt par prasmēm un profesionālajām zināšanām, kādas tiek no viņiem sagaidītas,” saka LTRK valdes loceklis Andris Vanags, piebilstot to, ka Uzņēmēju dienās līdz ar potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem netrūkst arī darba meklētāju.

Pieteikšanās un papildu informācija par pasākumu Vidzemē – LTRK Vidzemes nodaļa, tālrunis: 20 264 530, e-pasts: valmiera@chamber.lv.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri