Valmieras Ziņas

Limbažu novadā kādā mājas pagalmā atrasti cilvēka kauli

Lasīšanas laiks: 2 min

6.janvārī, plkst. 13:25 Limbažu novadā, Katvaru pagastā, kādas mājas pagalmā atrasti cilvēka kauli. Izbraucot policijas norīkojumam, noskaidrojies, ka veicot tīrīšanas darbus, pagalmā atrasts cilvēka galvaskauss un vēlāk arī citi kauli. Pēc sākotnējās informācijas, policija pieļauj iespēju, ka atrastas 1946.gadā dzimuša vīrieša mirstīgās atliekas, kurš 2010.gadā pieteikts kā bezvēsts prombūtnē esoša persona. Policija noskaidro notikušā apstākļus, uzsākts kriminālprocess, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Anžela Geļjanu.

6.janvārī, plkst. 21:25 Mazsalacas novadā, Sēļu pagastā, pa autoceļu Krogzemji – Sēļi – Rūjiena 8 kilometrā, 1986.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Mazda” bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkoholisko dzērienu iespaidā. Minimālā alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā sasniedza 3,02 promiles. Vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

6.janvārī, plkst. 17:40 Priekuļu novadā, Liepas pagastā, autoceļa Valmiera – Cēsis – Drabeši, nenoskaidrots vadītājs, ar nenoskaidrotu automašīnu, uzbrauca 1964.gadā dzimušam vīrietim un no notikuma vietas aizbrauca, neziņojot par negadījumu likuma noteiktajā kārtībā. Cietušais nogādāts tuvākajā ārstniecības iestādē, kur noskaidrojies, ka persona pārvietojusies reibumā. Minimālā alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā sasniedza 2,70 promiles. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

Aizvadītajās brīvdienās, laika posmā no 5.janvāra līdz 8.janvārim, saņemta informācija par 167 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēts 21 nodarījums pret personas dzīvību un veselību, 61 nodarījums pret sabiedrisko kārtību un 25 nodarījumi pret īpašumu.

Aizvadītajās brīvdienās Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi. Divos no negadījumiem saņemta informācija par diviem cietušajiem. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies 5 vadītāji. Noformēti 260 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 133 bija par ātruma pārsniegšanu.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri