Valmieras Ziņas

Valmierā tiks atvērts jauns bērnu apģērbu veikals “Kid-Zu”

Lasīšanas laiks: 3 min

29. aprīlī Valmierā durvis vērs jauns bērnu apģērbu veikals “Kid-Zu”. Plašāk stāsta uzņēmuma īpašniece Kristīne Stepanova:

“Ideja par sava apģērba veikala atvēršanu tapa, vēl strādājot Anglijā. Tā bija kā dzinulis un reizē cerība, lai atgrieztos mājās Latvijā un justu pārliecību par palikšanu un to, ka arī šeit būs, ko darīt. Svarīgi bija arī tas, lai gaidāmo bērniņu varētu audzināt tieši dzimtenē.

Sākotnēji priekšroka tika dota bērnu apģērbu veikalam, likās, ka tas prasīs mazāk investīciju. Tāpat arī ik pa laikam no radiem un draugiem nācās dzirdēt, ka Valmierā nav pietiekams bērnu apģērbu piedāvājums. Ģimenes un radu bērniem apģērbu iegādājos Anglijā un sūtīju uz Latviju ne tikai zemāku cenu, bet arī plašāka piedāvājuma dēļ.

Turpmāk paveicamo darbu plāns tapa vēl ārzemēs. Pēc 4 gadu prombūtnes pavisam Latvijā atgriezos 5. februārī, diemžēl gan viena pati, dzīvesbiedram Jānim, kurš arī veikala tapšanā ieguldījis ļoti daudz, uz kādu laiku nācās palikt Anglijā, lai nodrošinātu uzņēmuma finansiālo bāzi.

Vispirms tika veidoti uzstādījumi, kāds būs vēlamais telpu dizains, iekārtojums un atmosfēra. Veikala tapšanā prioritārais bija vēlēšanās radīt mājīgu vidi apmeklētājiem, gaišums, kas uzlabo noskaņojumu, un dabīgi materiāli, par ko liecina koka kā materiāla dominēšana veikala telpās. Kad tika izlemts par labu veikala telpām tirdzniecības centrā “R32”, kas atrodas Rīgas ielā 32, centāmies pielāgoties tām, lai nebūtu jāveic kardinālas izmaiņas.

Izvēloties veikala nosaukumu, tika ņemts vērā tā skanīgums un tas, lai nosaukums paliktu apmeklētāju atmiņā, kā arī, lai nerastos problēmas ar tā izrunu. “Kid-Zu” apvieno bērnu un visu dzīvo, kas ļauj būt brīvam, pacilātam un bez aizspriedumiem. Izvēlētais nosaukums tapa skaistā logo, pateicoties “Montas Dizainam”, kura veidotāja palīdzējusi veikalam arī citu reklāmas materiālu veidošanā.

Veikalā varēs iegādāties apģērbu gan meitenēm, gan zēniem, sākot no jaundzimušajiem līdz pat 14 gadu vecumam.

Ņemot vērā Anglijā ražoto bērnu apģērbu kvalitāti, apģērbi veikalam iegādāti tieši tur. Tiks piedāvāti tādu ražotāju kā Minoti, Soul & Glory, Life & Legend, Rebel un citu apģērbi.

Veikala tapšanā iesaistīju gan savu, gan dzīvesbiedra Jāņa ģimeni. No šiem cilvēkiem esmu saņēmusi vislielāko atbalstu un palīdzību. Viss, kas tapis veikalā, ir mūsu pašu taisīts, radīts un veidots. Viena pati nekad nesasniegtu un neizveidotu to, ko esmu radījusi kopā ar dzīvesbiedru Jāni un savu čaklo komandu – ģimeni!

Šos mēnešus veicamo darbu bijis daudz, bet esam strādājuši cītīgi un nenogurstot, jo paveiktais sniedz milzīgu gandarījumu. Katru iegādāto apģērbu esam apčubinājuši, aptaustījuši un pārliecinājušies par tā drošu nodošanu tālāk.”

Iespēja sekot veikala “Kid-Zu” jaunumiem facebook lapā – https://www.facebook.com/pg/Kid-Zu-321605788255743/about/?ref=page_internal

Veikala atvēršana – sestdien, 29. aprīlī.

T/C “R32” darba laiks:

no pirmdienas līdz piektdienai – no plkst. 9.00 līdz plkst. 19.00;
sestdienās – no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00;
svētdienās – slēgts.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri