Valmieras Ziņas

Ceturtdien noslēdzas projektu konkurss “Sev, tev, novadam”

Lasīšanas laiks: 2 min

Ja Tev ir ideja, ko vēlies paveikt, lai vide, kurā dzīvo kļūtu labāka, tad līdz rītdienai, 10. novembrim iesniedz ieceres melnrakstu projektu konkursā “Sev, tev, novadam”. Pēc tam ideju pieteicēji būs aicināti uz apmācībām projekta pilnveidei, lai veiksmīgi startētu konkursā. Pieteikuma veidlapa atrodama Valmieras novada fonda mājaslapā.

Jau ierasts, ka projektu konkursā “Sev, tev, novadam” tematika nav ierobežota un pieteikumu var iesniegt gan biedrības un nodibinājumi, gan neformālas iedzīvotāju grupas no Valmieras apkaimes (Valmieras pilsētas, Beverīnas, Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Naukšēnu un Rūjienas novada). Pirmajā kārtā līdz 10.novembrim jāiesniedz vien idejas uzmetums. Pēc tam fonds 16. novembrī piedāvās vienas dienas apmācības projektu pilnveidošanai, lai līdz 24. novembrim varētu iesniegt kvalitatīvus pilnos pieteikumus otrajā kārtā. Atbalstītās idejas varēs īstenot visa 2017.gada garumā.

Projekta konkursa “Sev, tev, novadam” finansējums galvenokārt nāk no VNF Ziedotāju kluba dalībnieku ziedojumiem, kā arī Labdarības bumbu rallija dalībnieku devuma. Iesniegtās ieceres vērtēs fonda ziedotāji un īpaši veidota komisija.

Vairāk informācijas par projektu konkursu “Sev, tev, novadam” un tā nosacījumiem var atrast fonda mājas lapā www.vnf.lv sadaļā “Īsteno ideju”.

Ziedotāju klubu Valmieras novada fonds izveidoja 2013. gada vasarā, piedāvājot iedzīvotājiem un uzņēmējiem arvien dažādākas ziedošanas iespējas. Tagad ziedot fondam un piedalīties projektu vērtēšanā var jau ar 20 eiro ziedojumu gadā. Savukārt Ziedotāju kluba savāktā nauda tiks izlietota projektu konkursos “Sev, tev, novadam” divas reizes gadā. Valmieras novada fonds dibināts pirms 11 gadiem un pa šo laiku no ziedotāju un citu atbalstītāju līdzekļiem atbalstījis vairāk nekā 200 projektus Valmieras apkaimē. Fonda ikdienas darbu jau ilgstoši atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds un Valmieras pašvaldība.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri