Valmieras Ziņas

Noslēdzies jauniešu basketbola turnīrs – “Valmiera Summer Cup 2016”

Lasīšanas laiks: 2 min

Šīs nedēļas sākumā, no 29. līdz 31.augustam, Valmierā norisinājās starptautisks jauniešu basketbola turnīrs “Valmiera Summer Cup 2016”, kas Vidzemes Olimpiskajā centrā pulcēja 19 komandas trīs vecumu zēnu grupās (2000; 2001; 2004) no trīs Baltijas valstīm, informē turnīra organizators Sandis Bukšs.

Jau otro gadu turnīrs “Valmiera Summer Cup” piedāvāja vairākām Latvijas un citu valstu komandām aizvadīt spēles starptautiskā līmenī, kas sporta skolu komandām un to treneriem sniedza iespēju novērtēt spēku samērus pirms gaidāmās jaunās basketbola sezonas. Trīs dienu laikā tika aizvadītas 48 spēles, kurās triumfēja Lietuvas un Latvijas komandas.

2000.gadu konkurencē pirmo vietu izcīnīja komanda Biržai (Lietuva), aiz sevis uz pjedestāla atstājot DSN (Latvija) un Visi Kartu (Lietuva) komandas. Aizraujošā fināla spēlē pie turnīra zelta medaļām 2001.gadu grupā tika DSN (Latvija) puiši, kas pēdējā ceturtdaļā nodrošināja uzvaru pār BC Tartu (Igaunija). Trešo vietu turnīrā izcīnīja BS Rīga.Turnīra jaunākajā (2004) gadu grupā pārliecinošu uzvaru izcīnīja BC Sabonis-1 (Lietuva), savukārt A.Kraukļa/VEF un BC Tartu ieguva attiecīgi otro un trešo vietu.

Turnīra rezultāti:

  • 2000.gadi
  1. Biržai (LT)
  2. DSN (LV)
  3. Visi Kartu (LT)
  4. Valmiera BSS (LV)
  5. TTU BA (EST)
  6. BC Tartu (EST)
  • 2001.gadi
  1. DSN (LV)
  2. BC Tartu (EST)
  3. BS Rīga (LV)
  4. SKM Vilnius (LT)
  5. Valmiera BSS (LV)
  • 2004.gadi
  1. BC Sabonis-1 (LT)
  2. A.Kraukļa/VEF (LV)
  3. BC Tartu (LT)
  4. Valmiera BSS (LV)
  5. BC Sabonis-2 (LT)
  6. BS Jugla (LV)
  7. BS Rīga (LV)
  8. 8.Rapla(ES.

Turnīra galvenais organizators Sandis Bukšs: “Šis bija turnīra otrais gads, un es esmu ļoti priecīgs par komandu atsaucību un turnīra izaugsmi. Šajā gadā valstu pārstāvniecība bija mazāka, taču komandu spēku samērs ir izlīdzinājies un konkurence palielinājusies. Prieks, ka izdevās piesaistīt sporta skolas, kā Saboņa skolu, SKM Viļņa, BC Tartu, Visi Kartu, kas savās valstīs attiecīgajās vecuma grupās ir starp līderiem. 2004. gadu Saboņa skolas pirmā komanda vien zaudējusi tikai vienu spēli pēdējo sešu gadu laikā. Esmu priecīgs par paveikto un pateicīgs par palīdzību ikvienam, kas palīdzēja turnīra realizācijā. Uzskatu, ka turnīram ir potenciāls saglabāt un attīstīties vēl augstākā līmenī arī turpmāk, tāpēc ceru, ka šāds turnīrs tiks atbalstīts arī nākamajos gados.”

Organizatori saka lielu paldies Valmieras pilsētai un sporta skolas direktorei Līgai Dzenei par palīdzību turnīra realizācijā. Paldies arī Vidzemes Olimpiskajam centram, Valmiermuižas alus darītavai un Vidzemes Augstskolas studentiem par iesaistīšanos organizatoriskajos darbos.

Vairāk informācija par turnīru “Facebook” lapā: https://www.facebook.com/ValmieraSummerCup/.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

„Valmiermuižas alus” ir maza muižas darītava, kurā nesteidzīgi brūvē dzīvo alu. Esam apņēmušies kopt alus baudīšanas kultūru Latvijā, piedāvājot arvien bagātākas alus garšas, lai svētku galdā miestiņš atkal stāvētu goda vietā. Katrai lietai sava vieta! Tāpēc, lai Valmiermuižas alus darītavas izbraukumu tirdzniecības saimniecību uzturētu kārtībā un līdz ar siltajiem pavasara saules stariem brauktu uz tuvu un tālu pilsētu svētkiem, aicinām saimē IZBRAUKUMU SAIMNIECĪBAS PĀRZINI (mantzini) darbam vasaras sezonā Valmiermuižas alus izbraukumu saimniecības noliktavā, Alejas ielā 12/1, Valmiermuižā. Mēs piedāvājam: atalgojumu 5,50 EUR stundā (bruto), ērtu darba laiku - darba dienās plkst.8.00-17.00, darbinieku papildu labumus, darbu draudzīgā un latviskā saimē. Tavas ikdienas atbildības būs: turēt rūpi par izbraukumu inventāra tehnisko stāvokli, apkopi un uzskaiti, komplektēt pasūtījumus izbraukumu pasākumiem, uzturēt tīrību un kārtību noliktavā. No Tevis sagaidām: vēlmi uzlabot, attīstīt un ieviest jauninājumus, dzīvesprieku un kārtības mīlestību, pozitīvu attieksmi pret dzīvi,krampi velt alus mucu un celt alus kasti. Sūti savu CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Izbraukumu saimniecības pārzinis” uz darbs@valmiermuiza.lv līdz š.g. 30. maijam! Vairāk par mums #valmiermuiža Facebook, Instagram un valmiermuiza.lv. SIA „Valmiermuižas alus”, reģ. Nr. 400037524585. Profesija: MANTZINIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 12/1, Valmiermuiža, Valmieras pag., Valmieras nov. Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-30 Darba sākšanas datums: 2024-05-30 Kontaktpersona: Baiba Putniņa

Mūsu partneri