Valmieras Ziņas

“Valmiera/ORDO” spēlēs izbraukumā pret “Ogre/Kumho Tyre”

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 6.februārī, plkst.17 “Valmiera/ORDO” aizvadīs “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas izbraukuma spēli, tiekoties ar turnīra jaunpienācējiem “Ogre/Kumho Tyre”. Pēc pēdējām spēlēm “Valmiera/ORDO” ir nostabilizējusies turnīra tabulas 3.pozīcijā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Lelde Bukovska, “Basketbola kluba Valmiera” sabiedrisko attiecību vadītāja.

Roberts Štelmahers, stājoties pie “Valmiera/ORDO” komandas stūres, ir izcīnījis sešas uzvaras pēc kārtas (četras LBL spēles un divi BBL mači). Valmieriešiem būs iespēja turpināt uzvaru sēriju pret Ogres basketbolistiem. “Valmiera/ORDO” ar bilanci 16-5 un 76,2% uzvaru ieņem trešo vietu “Aldaris” LBL turnīra tabulā. No turnīra vicelīderiem “VEF Rīga” vidzemnieki atpaliek tikai par 0,7%. Laukumā ir atgriezies “Valmiera/ORDO” rezultatīvākais spēlētājs Jānis Kaufmanis, kurš šosezon vidēji gūst 12,5 punktus spēlē. Centra pozīcijā Lauris Blaus izceļas ar vidēji 11,4 gūtajiem punktiem un 6 atlēkušajām bumbām, savukārt “snaiperis” Mārtiņš Laksa izceļas vidēji ar 11,3 punktiem spēlē. Vidēji 11 gūto punktu robežu pārsniedz arī Aigars Šķēle (11,2) un Artūrs Bērziņš (11,0).

Edgara Tetera trenētā “Ogre/Kumho Tyre” šobrīd aizvada ne tik veiksmīgu periodu. Komanda ar 14 zaudējumiem pēc kārtas “noslīdējusi” uz turnīra tabulas pēdējo pozīciju, palaižot priekšā “Latvijas Universitāte” basketbolistus. Ogres bilance šobrīd ir 3-18 ar 14,3% uzvaru. “Ogre/Kumho Tyre” līderi ir divi pērnās sezonas BK “Valmiera” basketbolisti. Komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 12,4 punktiem ir Kārlis Apsītis, bet pamata saspēles vadītājs ar 10,6 punktiem un 4,8 rezultatīvām piespēlēm ir Mārcis Vītols. Nozīmīgu lomu komandā spēlē arī leģionāri – centrs Džulius Bruks vidēji gūst 11,2 punktus un izcīna 6,5 atlēkušās bumbas, bet uzbrucējs Evans Kelijs vidēji gūst 10,6 punktus spēlē.

Abu komandu pirmā tikšanās reize izvērtās saspringta – 31. oktobrī valmieriešiem vien pagarinājumā ar rezultātu 78:71 izdevās gūt panākumu Ogrē. Toreiz 18 punktus “Valmiera/ORDO” komandai guva Jānis Kaufmanis, bet pretinieku rindās ar 16 punktiem izcēlās Guntis Sīpoliņš. Savukārt 21. novembrī Valmierā mājinieki pārliecinoši apspēlēja pretiniekus ar rezultātu 95:62. Toreiz 17 punktus guva gan Jānis Kaufmanis, gan Artūrs Bērziņš, bet Ogres komandai ar 12 punktiem izcēlās Lauris Mizis.

“Valmiera/ORDO”:
Aizsargi: Aigars Šķēle, Armands Šķēle, Raimonds Gabrāns, Jānis Kaufmanis, Edgars Kaufmanis
Uzbrucēji: Mārtiņš Laksa, Artūrs Bērziņš, Ervīns Jonāts, Mārtiņš Vīņauds
Centri: Lauris Blaus, Dāvis Rozītis, Viktors Iļjins
Treneris: Roberts Štelmahers

“Ogre/Kumho Tyre”:
Aizsargi: Mārcis Vītols, Sandis Bēts, Modris Gundegs, Raimonds Pabrieža
Uzbrucēji: Kārlis Apsītis, Evans Kelijs, Lauris MIzis, Rihards Strauts, Jānis Lasmanis, Niks Jansons
Centri: Džulius Bruks, Mihails Hlebovickis, Guntis Sīpoliņš
Treneris: Edgars Teteris

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri