Valmieras Ziņas

“Valmiera/ORDO” svētdien izbraukumā tiksies ar LU

Lasīšanas laiks: 2 min

Svētdien, 10. janvārī, plkst. 17:30 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā norisināsies “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas spēle, kurā “Valmiera/ORDO” tiksies ar “Latvijas Universitāte” basketbolistiem. Spēle būs vērojama tiešraidē LU komandas mājaslapā, informē Lelde Bukovska, “Basketbola kluba Valmiera” sabiedrisko attiecību vadītāja.

“Valmiera/ORDO” basketbolisti ar bilanci 11-5 ieņem ceturto vietu “Aldaris” LBL turnīra tabulā. Pēc sāpīgās neveiksmes Liepājā “Valmiera/ORDO” basketbolisti būs apņēmības pilni atgriezties uz uzvaru takas “Aldaris” LBL turnīrā ar spēli pret “Latvijas Universitāte” komandu.

Pēdējās trīs Latvijas čempionāta spēlēs rezultatīvs bijis Jānis Kaufmanis, kurš trīs reizes pēc kārtas pārsniedzis 20 gūto punktu robežu. Kaufmanis 15 “Aldaris” LBL spēlēs šosezon guvis 12,9 punktus, būdams komandas rezultatīvākais spēlētājs. Valmieriešu līderis groza apakšā ir spēka uzbrucējs Ervīns Jonāts, kurš vidēji izcēlies ar 11,3 gūtiem punktiem un 10,2 izcīnītām bumbām zem groziem. Vidēji 10 gūto punktu robežu pārsnieguši arī Mārtiņš Laksa (10,7) un Artūrs Bērziņš (10.5).

Artūra Visocka-Rubeņa trenētā “Latvijas Universitāte” vienība ar bilanci 2-14 atrodas “Aldaris” LBL turnīra noslēdzošajā 11. pozīcijā. LU šosezon izdevies pārspēt “Barons/LDz” un BK “Jelgava” vienības. Lai gan studentiem biežāk nākas samierināties ar zaudējumiem, nevis svinēt uzvaras, “Latvijas Universitāte” ir sīksta komanda. LU komandas līderis ir spēka uzbrucējs Renārs Magone, kurš šosezon vidēji guvis 15,7 punktus, bet Roberts Krūmiņš vidēji gūst 12 punktus un izcīna 7,7 atlēkušās bumbas. Valmieras komandas sastāvā savulaik spēlējuši vairāki LU basketbolisti – Jānis Engers, Visvaldis Bikše un Edgars Lasenbergs.

Šīs sezonas līdz šim vienīgajā savstarpējā spēlē 24. oktobrī “Valmiera/ORDO” savā laukumā ar rezultātu 80:65 pārspēja studentus. Toreiz ar 25 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām izcēlās Ervīns Jonāts, bet LU sastāvā ar 16 punktiem rezultatīvākais bija Jānis Eiduks.

“Valmiera/ORDO”:

Aizsargi: Raimonds Gabrāns, Jānis Kaufmanis, Aigars Šķēle, Armands Šķēle, Mārtiņš Vīņauds

Uzbrucēji: Mārtiņš Laksa, Ervīns Jonāts, Artūrs Bērziņš, Haralds Kārlis

Centri: Viktors Iļjins, Dāvis Rozītis, Lauris Blaus

Treneris: Gatis Melderis

“Latvijas Universitāte”:
Aizsargi: Visvaldis Bikše, Edgars Lasenbergs, Dmitrijs Brizgalovs, Kārlis Večens, Artūrs Grīnbergs,

Uzbrucēji: Renārs Magone, Jānis Engers, Pēteris Rēķis, Edgars Leja,
Roberts Krūmiņš, Armands Ginters, Jānis Eiduks, Linards Jaunzems,
Roberts Niedra, Marts Ozolinkevičs

Centri: Mārcis Saulītis

Treneris: Artūrs Visockis-Rubenis

Spēles tiešraidi 10. janvārī plkst. 17:30 varēs vērot BK “Latvijas Universitāte” mājaslapā http://www.bk.lu.lv/.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

„Valmiermuižas alus” ir maza muižas darītava, kurā nesteidzīgi brūvē dzīvo alu. Esam apņēmušies kopt alus baudīšanas kultūru Latvijā, piedāvājot arvien bagātākas alus garšas, lai svētku galdā miestiņš atkal stāvētu goda vietā. Katrai lietai sava vieta! Tāpēc, lai Valmiermuižas alus darītavas izbraukumu tirdzniecības saimniecību uzturētu kārtībā un līdz ar siltajiem pavasara saules stariem brauktu uz tuvu un tālu pilsētu svētkiem, aicinām saimē IZBRAUKUMU SAIMNIECĪBAS PĀRZINI (mantzini) darbam vasaras sezonā Valmiermuižas alus izbraukumu saimniecības noliktavā, Alejas ielā 12/1, Valmiermuižā. Mēs piedāvājam: atalgojumu 5,50 EUR stundā (bruto), ērtu darba laiku - darba dienās plkst.8.00-17.00, darbinieku papildu labumus, darbu draudzīgā un latviskā saimē. Tavas ikdienas atbildības būs: turēt rūpi par izbraukumu inventāra tehnisko stāvokli, apkopi un uzskaiti, komplektēt pasūtījumus izbraukumu pasākumiem, uzturēt tīrību un kārtību noliktavā. No Tevis sagaidām: vēlmi uzlabot, attīstīt un ieviest jauninājumus, dzīvesprieku un kārtības mīlestību, pozitīvu attieksmi pret dzīvi,krampi velt alus mucu un celt alus kasti. Sūti savu CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Izbraukumu saimniecības pārzinis” uz darbs@valmiermuiza.lv līdz š.g. 30. maijam! Vairāk par mums #valmiermuiža Facebook, Instagram un valmiermuiza.lv. SIA „Valmiermuižas alus”, reģ. Nr. 400037524585. Profesija: MANTZINIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 12/1, Valmiermuiža, Valmieras pag., Valmieras nov. Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-30 Darba sākšanas datums: 2024-05-30 Kontaktpersona: Baiba Putniņa

Mūsu partneri