Valmieras Ziņas

Pēc pirmā brauciena Melbārdim dalīta 8. vieta, Ķibermanis un Žaļims otrā desmita beigās

Lasīšanas laiks: < 1 min

Svētdien, 13.decembrī, Pasaules kausa izcīņā bobslejā četrinieku sacensībās Kēnigzē pēc pirmā brauciena Oskara Melbārža ekipāža ieņem dalītu astoto pozīciju, bet Oskara Ķibermaņa un Uģa Žaļima ekipāžas dala 18.pozīciju, informē Andrejs Siliņš, sportacentrs.com.

Ķibermaņa četrinieks startēja ceturtais un uzrādīja uz to brīdi otro ātrāko startu (4.85) aiz brita Dīna. Neizdevās uzņemt labu ātrumu un tika pieļautas arī vairākas kļūdas, kas neļāva apsteigt nevienu no iepriekš startējušajiem, un Ķibermaņa ekipāža pēc pirmā brauciena ieņēma vien dalītu 18. pozīciju.

Piektais uz starta devās Melbārdis ar saviem stūmējiem, startā uzrādīja uz to brīdi labāko startu (4.78), taču izejas ātrumu neizdevās uzņemt ātrāko. Lai gan kļūdas bija mazāk nekā Ķibermanim, trases vidusdaļā Melbārža vadītais bobs jau zaudēja tā brīža līderim Kasjanovam un finišā uz to brīdi zaudēts arī cita krieva Stuļneva pilotētajam četriniekam.

Žaļima ekipāža startēja ar 4,91 sekunžu startu, bet kamanu nedaudz sanesa jau pirms pirmās virāžas. Pieļaujot vairākas kļūdas, izdevās uzrādīt tādu pašu laiku, kāds bija Ķibermanim, un pēc pirmā brauciena abiem dalīta 18./19. vieta.

Par līderi pēc pirmā brauciena kļuvis Niko Valters ar stūmējiem, bet tikai sešas sekundes simtdaļas atpaliek Arndta četrinieks.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri