Valmieras Ziņas

Aicina atbalstīt valmieriešus iekļūšanai Latvijas hokeja Virslīgas “Zvaigžņu spēlē”

Lasīšanas laiks: 2 min

Latvijas hokeja Virslīgas 80. jubilejas sezonā pēc ilgāka pārtraukuma tiks aizvadīta “Zvaigžņu spēle”. 26. decembrī Volvo ledus hallē laukumā dosies divu bijušo Latvijas hokeja izlases aizsargu – Oļega Sorokina un Rodrigo Laviņa – vadītās komandas. Līdzjutējiem līdz 12. decembrim ir iespēja izveidot abu komandu starta sešiniekus. Iespēja balsot arī par trīs Valmieras hokeja skolas audzēkņiem – uzbrucējiem Sandi Zolmani, Elvi Krūzi un vārtsargu Tomu Konrādu, tāpat balsi varat atdot par valmierieti HK “Mogo” rindās Jāni Brakšu,  informē Lotārs Zariņš, “Valmieras HK” pārstāvis.

Hokeja interesenti noteikti nav palaiduši garām faktu, ka Latvijas labāko hokeju līgu šajā sezonā pārstāv četri valmierieši. Uzbrucējam Sandim Zolmanim šī ir pirmā sezona Latvijas Virslīgā, iepriekšējās sezonās hokejists spēlējis Zviedrijā un Ziemeļamerikā. Toties Toms Konrāds aizvada otro sezonu Latvijas čempionātā. Abi hokejisti pārstāv HK “Zemgale/LLU”. Toties Jānis Brakšs otro sezonu aizvada HK “Mogo” rindās. Aizvadītajā sezonā aizsargs ar komandu kļuva par Latvijas čempioniem. Ceturtais valmierietis Elvis Krūze šosezon debitē “HS Rīga” komandas rindās.

Jelgavas komanda ar 22 gūtiem punktiem pašlaik ieņem ceturto vietu turnīra tabulā septiņu komandu konkurencē. Zolmanis ir komandas rezultatīvākais hokejists ar 17 gūtiem punktiem 13 spēlēs. Visā līgā Sandis ieņem astoto vietu rezultatīvāko hokejistu sarakstā. Vārtsargs Konrāds 7 spēlēs vidēji ielaidis 3.65 vārtus. Ar Tomu vārtos Jelgavas komanda izcīnījusi uzvaras pret tādām pieredzējušām komandām kā HK “Mogo” (aizvadītās sezonas čempioni) un HK “Kurbads”. Zinot Latvijas Virslīgas klubu spēku samērus, uzvaras pret šādām komandām ir ļoti nozīmīgas. Jāņa pārstāvētā HK “Mogo” vienība ieņem pirmo vietu Latvijas Virslīgas tabulā. Šajā sezonā Brakšs ir komandas rezultatīvākais aizsargs ar 9 gūtiem punktiem 14 spēlēs.

Atbalstītāji aicināti pievienot savu balsi par Sandi Zolmani, Tomu Konrādu, Elvi Krūzi un Jāni Brakšu. Balsot iespējams Latvijas hokeja federācijas mājaslapā, izvēloties attiecīgajā komandā no piedāvāto spēlētāju saraksta (tas redzams, uzklikšķinot uz spēlētājiem). No vienas IP adreses var balsot vienu reizi dienā.

“Zvaigžņu spēle” norisināsies otrajos Ziemassvētkos, mača sākums plānots plkst. 14:00, bet spēles pārtraukumos hokejisti piedalīsies četru disciplīnu prasmju konkursos.

Spēli tiešraidē varēs vērot LTV7 kanālā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

„Valmiermuižas alus” ir maza muižas darītava, kurā nesteidzīgi brūvē dzīvo alu. Esam apņēmušies kopt alus baudīšanas kultūru Latvijā, piedāvājot arvien bagātākas alus garšas, lai svētku galdā miestiņš atkal stāvētu goda vietā. Katrai lietai sava vieta! Tāpēc, lai Valmiermuižas alus darītavas izbraukumu tirdzniecības saimniecību uzturētu kārtībā un līdz ar siltajiem pavasara saules stariem brauktu uz tuvu un tālu pilsētu svētkiem, aicinām saimē IZBRAUKUMU SAIMNIECĪBAS PĀRZINI (mantzini) darbam vasaras sezonā Valmiermuižas alus izbraukumu saimniecības noliktavā, Alejas ielā 12/1, Valmiermuižā. Mēs piedāvājam: atalgojumu 5,50 EUR stundā (bruto), ērtu darba laiku - darba dienās plkst.8.00-17.00, darbinieku papildu labumus, darbu draudzīgā un latviskā saimē. Tavas ikdienas atbildības būs: turēt rūpi par izbraukumu inventāra tehnisko stāvokli, apkopi un uzskaiti, komplektēt pasūtījumus izbraukumu pasākumiem, uzturēt tīrību un kārtību noliktavā. No Tevis sagaidām: vēlmi uzlabot, attīstīt un ieviest jauninājumus, dzīvesprieku un kārtības mīlestību, pozitīvu attieksmi pret dzīvi,krampi velt alus mucu un celt alus kasti. Sūti savu CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Izbraukumu saimniecības pārzinis” uz darbs@valmiermuiza.lv līdz š.g. 30. maijam! Vairāk par mums #valmiermuiža Facebook, Instagram un valmiermuiza.lv. SIA „Valmiermuižas alus”, reģ. Nr. 400037524585. Profesija: MANTZINIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 12/1, Valmiermuiža, Valmieras pag., Valmieras nov. Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-30 Darba sākšanas datums: 2024-05-30 Kontaktpersona: Baiba Putniņa

Mūsu partneri