Valmieras Ziņas

Valmieras apkārtnē turpina rūpēties par gājēju un riteņbraucēju drošību

Lasīšanas laiks: 2 min

Pirmssvētku dienā, 17. novembrī, jau otro reizi šogad Valmieras novada fonds kopā ar Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldi dāvāja Latvijas Samariešu apvienības sniegtās atstarojošās vestes gājējiem un riteņbraucējiem, kuri diennakts tumšajā laikā pārvietojās bez tām, informē Sintija Mūrniece, VNF biroja administratore.

Izbraukumā divu stundu laikā Mazsalacas un Kocēnu novada pagastos tika sastapti četri cilvēki, kas atradās uz braucamās daļas bez atstarojošām vestēm. Līdzīgi kā policijas reidā novembra sākumā, cilvēki rada dažādus attaisnojumus, kādēļ nelieto vestes. Policijas darbinieki atgādināja, ka atstarojošo vestu lietošana ir būtisks nosacījums drošai ceļa mērošanai diennakts tumšajā laikā. Atvadoties katrs gājējs saņēma bezmaksas atstarojošo vesto ar laba vēlējumiem tālākam ceļam.

Valmieras novada fonds un Valsts policija aicina rūpēties par sevi un saviem tuvajiem, nodrošinoties ar atstarojošām vestēm neapgaismotajos ceļu posmos.

Jau otro gadu Valmieras novada fonds, sadarbojoties ar Latvijas Samariešu apvienību, dāvā atstarojošas vestes iedzīvotājiem, kuri pārvietojas pa neapgaismotiem ceļiem ārpus apdzīvotām vietām, savukārt apdzīvotās vietās vestes tiks izdalītas ar sociālo darbinieku palīdzību.

Par to, kā atstarojošās vestes tika dalītas šī gada pirmajā akcijas dienā, 3.novembrī, var lasīt šeit.

Labdarības organizācija Valmieras novada fonds jau kopš 2005. gada ir partneris tiem, kuri vēlas ziedot, un tiem, kuri vēlas īstenot sabiedrībai svarīgas iniciatīvas. Desmit gadu laikā Valmieras apkaimē fonds atbalstījis aptuveni 170 iedzīvotāju iniciatīvas, sniedzis sociālo palīdzību un iesaistījies sabiedrībai nozīmīgās aktivitātēs. 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

„Valmiermuižas alus” ir maza muižas darītava, kurā nesteidzīgi brūvē dzīvo alu. Esam apņēmušies kopt alus baudīšanas kultūru Latvijā, piedāvājot arvien bagātākas alus garšas, lai svētku galdā miestiņš atkal stāvētu goda vietā. Katrai lietai sava vieta! Tāpēc, lai Valmiermuižas alus darītavas izbraukumu tirdzniecības saimniecību uzturētu kārtībā un līdz ar siltajiem pavasara saules stariem brauktu uz tuvu un tālu pilsētu svētkiem, aicinām saimē IZBRAUKUMU SAIMNIECĪBAS PĀRZINI (mantzini) darbam vasaras sezonā Valmiermuižas alus izbraukumu saimniecības noliktavā, Alejas ielā 12/1, Valmiermuižā. Mēs piedāvājam: atalgojumu 5,50 EUR stundā (bruto), ērtu darba laiku - darba dienās plkst.8.00-17.00, darbinieku papildu labumus, darbu draudzīgā un latviskā saimē. Tavas ikdienas atbildības būs: turēt rūpi par izbraukumu inventāra tehnisko stāvokli, apkopi un uzskaiti, komplektēt pasūtījumus izbraukumu pasākumiem, uzturēt tīrību un kārtību noliktavā. No Tevis sagaidām: vēlmi uzlabot, attīstīt un ieviest jauninājumus, dzīvesprieku un kārtības mīlestību, pozitīvu attieksmi pret dzīvi,krampi velt alus mucu un celt alus kasti. Sūti savu CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Izbraukumu saimniecības pārzinis” uz darbs@valmiermuiza.lv līdz š.g. 30. maijam! Vairāk par mums #valmiermuiža Facebook, Instagram un valmiermuiza.lv. SIA „Valmiermuižas alus”, reģ. Nr. 400037524585. Profesija: MANTZINIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 12/1, Valmiermuiža, Valmieras pag., Valmieras nov. Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-30 Darba sākšanas datums: 2024-05-30 Kontaktpersona: Baiba Putniņa

Mūsu partneri