Valmieras Ziņas

Valmieras jaunie futbolisti izcīna 10.vietu turnīrā Vācijā

Lasīšanas laiks: 2 min

No 20. līdz 21.jūnijam Vācijas pilsētā Redā norisinājās starptautisks futbola turnīrs “FSC Rheda” U-12 Cup. Turnīrā piedalījās 36 komandas, kuras startēja sešās apakšgrupās, katrā pa sešām komandām. Latviju  pārstāvēja “Valmieras FK” komanda, kura kopvērtējumā ieņēma 10.vietu turnīra tabulā.

Valmierieši startēja turnīra A apakšgrupā, kur cīnījās pret divām komandām no Dānijas un trīs komandām no Vācijas. Spēles noritēja ar mainīgām sekmēm, taču rezultāts apakšgrupā pozitīvs.

Pirmajā spēlē izcīnīta uzvara pār Vācijas komandu “DJK Bokel” ar rezultātu 3:0. Pa vieniem vārtiem Bruno Čākuram, Milanam Jurkinskim un Kristianam Cepeļevam. Otrais mačs jau bija nedaudz spraigāks, rezultāts 1:0, ar valmieriešu uzvaru pār “FSC Rheda II”. Vienīgais ar vārtu guvumu izcēlās Artūrs Bērziņš. Trešajā mačā pretī stājās vēl viena komanda no Vācijas, taču jaunieši piekāpās “Arminia Bielefeld” ar rezultātu 1:0.

Priekšpēdējā apakšgrupas spēlē “Valmieras FK” cīnījas pret “„HOG Hinnerup” futbolistiem no Dānijas. Mačs noslēdzās ar 2:0. Uzvaru svinēja dāņu jaunie sportisti. Uz pēdējo apakšgrupas spēli  “Valmieras FK” devās ar divām uzvarām un diviem zaudējumiem. Piektajā mačā pret “FC Skanderborg II” komandu no Dānijas valmierieši izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:2. Divus vārtu spēlē guva Kārlis Pikšens, un vienus vārtus pievienoja Bruno Čākurs. “Valmieras FK” apakšgrupā izcīnīja 3.vietu un turpināja cīņu turnīrā.

Valmieras jaunieši otrās turnīra dienas spēles aizvadīja finālgrupas B apakšgrupā, kur mērojās spēkiem  ar četrām komandām no Vācijas. Pirmajā finālgrupas mačā pret “FSC Rheda I” valmieriešiem nācās piekāpties ar 2:0. Otrajā finālgrupas spēlē ‘Valmieras FK” ar rezultātu 3:0 nācās atzīt “Hansa Rostock” komandas pārākumu. Trešajā komandu duelī valmierieši parādīja, uz ko ir spējīgi, un ar rezultātu 4:0 sagrāva “SC Verl” futbolistus. Ar trīs vārtiem jeb “hat-trick” izcēlās “Valmieras FK” spēlētājs Vsevolods Gondarjuks, vēl vieni vārti Renāra Spurava kontā.

Valmieras jaunie futbolisti turnīru noslēdza ar uzvaru pār “SC Padeborn 07” komandu ar rezultātu 1:0. Vienīgos vārtus mačā guva Dans Dukurs.

Jaunieši un treneri saņēma uzslavas no turnīra organizatoriem par parādīto sniegumu. Turnīra rīkotāji bija pozitīvi pārsteigti par komandas izcīnīto vietu, jo citus gadu Valmieras sportistiem nebija pa spēkam pārvarēt apakšgrupas slieksni. Šogad kopvērtējumā izcīnīta 10.vieta turnīrā. Nākamajā vasarā gaidīsim viesu komandas Valmierierā, kad norisināsies Valmieras Sadraudzības kauss 2016. 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri