Valmieras Ziņas

Kocēnos notiks pirmais “EuroFloorball Challenge” florbola turnīrs

Lasīšanas laiks: < 1 min

17. – 21. augustā Kocēnu sporta namā norisināsies pirmais “EuroFloorball Challenge” florbola turnīrs, kas aizstās ierasto “EuroFloorball Cup” kvalifikāciju. Turnīrā varēs piedalīties līdz astoņām komandām, kuras pēc Starptautiskās Florbola federācijas (IFF) reitinga nevar pretendēt uz dalību “Champions Cup” un “EuroFloorball Cup”, informē Kocēnu novada pašvaldībā. 

Otrais spēcīgākais florbola klubu turnīrs “EuroFloorball Cup 2015” 6. – 10.oktobrī notiks Cēsīs. Kā informē Latvijas Florbola savienība, ja tiks izpildītas IFF reģistrācijas prasības vīriešu turnīrā piedalīsies čempionvienības no Latvijas (“Cēsu alus/Lekrings”), Norvēģijas (“Slevik”), Igaunijas (“TTU”), Krievijas (“Pomor”), Nīderlandes (“Floorball Agents”), kā arī otra rīkotājvalsts pārstāve (“Rubene”), bet sieviešu turnīrā starts plānots spēcīgākajām komandām no Latvijas (“Rubene” un “Ķekava”), Krievijas (“Nauka-Trevelstroy”), Norvēģijas (“Sveiva”), Polijas (“MMKS Podhale Nowy Targ”), Slovākijas (“FBK Tvrdošín”). Turnīra uzvarētāji iegūs ne tikai kausu un titulu, bet arī iespēju startēt spēcīgākajā IFF rīkotajā klubu turnīrā “Champions Cup 2016”.

Florbola 20.jubilejas gada ietvaros Florbola salidojumā Rubenē sieviešu un vīriešu augstākās līgas florbola komandas “Rubene” saņēma dāvanu no Kocēnu novada pašvaldības – finansiālu atbalstu 13 800 eiro vērtībā dalībai turnīrā “EuroFloorball Cup 2015”, ko pasniedza Kocēnu novada domes priekšsēdētājs Jānis Olmanis. 

Mūsu partneri