Lasīšanas laiks: < 1 min
No 4. līdz 6. septembrim Rīgā, Ķīpsalā, norisinājās tradicionālā pārtikas izstāde “RIGA FOOD 2025”, kas pulcēja gan nozares profesionāļus, gan gardēžus. Tā ir lielākā pārtikas izstāde Baltijas valstīs, kas ik gadu atspoguļo pārtikas nozares attīstību, iepazīstina ar jaunākajām tendencēm un sniedz iespēju sastapt inovatīvus uzņēmumus, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras Tehnikuma Projektu vadītāja zīmolvedības un digitālā mārketinga jomā Inta Heidemane.
Valmieras tehnikums jau piekto gadu, sadarbojoties ar Latvijas Tehnoloģisko centru, prezentēja tehnikuma izglītojamo ražoto produkciju. Šogad apmeklētāji varēja degustēt un iegādāties skābētu kāpostu sulu (iekoncentrētu) jeb “Latviešu sojas mērci”, ābolu etiķi (5%), kaltētu ābolu garšvielu, kā arī spēka našķus ar medu un cukuru. Par favorītu kļuva plūškoku ziedu un cidoniju limonāde “Plūšiņš”. Tehnikuma produkcija izpelnījās atzinību gan populāru dzīvesstila blogeru, gan nozares ekspertu, gan apmeklētāju vidū.
Plašākā pārtikas izstāde Baltijas valstīs “RIGA FOOD” ik gadu iezīmē nozares attīstību kopumā, izceļ jaunumus un sniedz iespēju iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem. Šogad izstāde svinēja savu 30 gadu jubileju.