Valmieras Ziņas

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartēs – pavasaris

No 8. līdz 14.aprīlim Valmieras restorānos uzplauks pavasaris, jo norisināsies gardēžu iecienītā Valmieras Restorānu nedēļa. Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi sagaidītu pavasara spirgtumu un košumu, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras Tūrisma informācijas centra pārstāve Inita Nerātne.

Restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas trīs kārtu maltītes 20 eiro vērtībā. Pavasara garšas aicina izbaudīt pieci restorāni:

Cik salda ir cukurniedru cukura karamele, vai piena salāti ir sniega baltumā, cik daudz meža enerģijas ir zaķskābeņu krēmā, vai melno ķiploku-vinegreta mērcē vadību uzņemas tumšie vai sārtie toņi, cik spirgts ir bērzu sulas un rabarberu tandēms, kas apvienojies sīrupā? Meistari atklās, cik dažāds ir Latvijas dabas piedāvājums. Gardās maltītēs varēs sajust pavasarim raksturīgās garšas – dārzeņus, maurlociņus, sparģeļus, bērzu sulas, rabarberus, zaķskābenes un meža ķiplokus. Garšas kārpiņas lutinās izsmalcināti ēdieni no truša, liellopa un teļa gaļas, kā arī piedāvājumi, ko veidos jūras asaris, zutis, palija un pikša. Savukārt deserta piedāvājumā pavāri pārsteigs ar augļu saldējumu, aveņu, vaniļas un tumšās šokolādes musa kūku, pavasara olu desertu izlasi, kaņepju želejkrēmu, kā arī īpašu desertu ar nosaukumu “Latvijas zeme mostas”.

Lai nobaudītu Restorānu nedēļas piedāvājumus, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju. Plašāka informācija par piedāvājumiem restorānos, www.visit.valmiera.lv, kā arī restorānu mājaslapās un sociālo tīklu kontos.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

"Valmieras ziņas" jautā

Vai jūsu mājoklī ir dūmu detektors?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai CEHA STRĀDNIEKUS/(-CES) ražošanas cehā.  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika maiņās. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Iespējamie maiņu darba laiki 6:30-18:00, 8:00-20:00, 10:00-22:oo un maiņas mainīsies pēc grafika, visu laiku nebūs darbs tikai vienā maiņā. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Ceha strādnieks" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.com Tālrunis informācijai: 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: CEHA STRĀDNIEKS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 3 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-03-19 Kontaktpersona: CV ar norādi “Ceha strādnieks” sūtīt uz sannija.novika@foodunion.lv, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri