Valmieras Ziņas

Notiks pārgājienu cikla “Apkārt Kocēnu novadam” 1. posms

Kā iepriekš ziņots, 29. februārī ar 1. posmu “Dranķi – Sietiņš” sāksies pārgājienu cikls “Apkārt Kocēnu novadam”, kas norisināsies visa 2020. gada garumā. Septiņu posmu laikā tiks noieti aptuveni 127 kilometri, aplūkotas skaistas vietas un satikti vietējie uzņēmēji.

29. februārī ar pirmo posmu no Dranķiem līdz Sietiņam tiks aizsākts pārgājienu cikls “Apkārt Kocēnu novadam”. Tas sāksies uz Zilākalna ceļa pie Dranķu senkapiem un noslēgsies pie dabas objekta Sietiņiezis, pa ceļam meklējot robežu starp Kocēnu novadu un Valmieru, kā arī Beverīnas novadu. Ņemot vērā, ka maršruts ir lineārs, dalībniekiem, kuri būs pieteikuši dalību, tikšanās vieta būs Sietiņieža stāvlaukumā, un tad ar autobusu tie tiks nogādāti sākuma punktā.

Pārgājiena laikā būs daudz dažādu interesantu stāstu par Dranķa senkapiem un to izrakumiem, Kocēnu kapiem un 11 komjauniešiem, Jumaras senleju ar vēsturiskajām kaujām un Gaujas nacionālo parku. Pa ceļam iegriezīsimies vīna darītavā “Matilde”, kurā būs iespēja dzirdēt saimnieku stāstus par mājas vīna gatavošanas procesu un nogaršot pa kādai vīna šķirnei.

Pārgājiens noslēgsies ar Sietiņieža apskati un zupas baudīšanu. Gan šajā posmā, gan pārējos posmos plānots uzsākt videi draudzīgas rīcības, pirmkārt, pārgājienu laikā tiks savākti pa ceļam atrodamie atkritumi, otrkārt, lai baudītu zupu, katram būs vajadzīga sava līdzi paņemtā bļodiņa ar karoti.

Pārgājienu vadīs Kocēnu novada projektu un tūrisma specialists Toms Treimanis. Pārgājienam var pieteikties: https://forms.gle/ZQ4kkuKdjn9JnuNTA vai turisms@kocenunovads.lv ; +371 28644530. Vietu skaits ierobežots! Dalības maksa: 4 EUR vienai personai.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai CEHA STRĀDNIEKUS/(-CES) ražošanas cehā.  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika maiņās. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Iespējamie maiņu darba laiki 6:30-18:00, 8:00-20:00, 10:00-22:oo un maiņas mainīsies pēc grafika, visu laiku nebūs darbs tikai vienā maiņā. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Ceha strādnieks" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.com Tālrunis informācijai: 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: CEHA STRĀDNIEKS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 3 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-03-19 Kontaktpersona: CV ar norādi “Ceha strādnieks” sūtīt uz sannija.novika@foodunion.lv, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri