Valmieras Ziņas

Nedēļas nogalē Sajūtu parkā tiks atvērta Baskāju taka

No sestdienas, 19. maija, apmeklētājiem tiek atvērta Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka Baskāju taka – pārbaudījums un relaksācija pēdiņām divu kilometru garumā. Taku būs iespējams apmeklēt katru dienu no 10:00 līdz 19:00.

Baskāju taka piemērota gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem un vijas gar gleznainajiem Gaujas Stāvajiem krastiem. Pārbaudījums un izaicinājums pēdiņām, kas tajā pašā laikā sniegs patīkamas, relaksējošas sajūtas, būs stikla lodīšu, čiekuru, akmentiņu un citu posmu pārvarēšana. Visas takas garumā izklāti dabas materiāli, kuri ļauj taku veikt ar basām kājām, izbaudot dabas pieskārienu un uzkrājot Gaujas tuvuma sniegto enerģiju. Informatīvās laipas un vides objekti padarīs pastaigu vēl aizraujošāku, īpaši uzrunājot mazos dabas pētniekus – pastaigas laikā uzzināsiet daudz ko jaunu par dabu un dzīvniekiem sev apkārt!

Baskāju takas sākuma punkts ir Sajūtu parka Atpūtas komplekss J.Daliņa ielā 2, Valmierā. Pastaigas noslēgumā ir iespēja palutināt kājas siltās ziedu vanniņās ar gadalaikam atbilstošām piedevām – pumpuriem, ziediem, lapām un ogām.

Apmeklētājiem jau pāris nedēļas ir atvērta arī Sajūtu parka Taka kokos. Sākot ar 21.maiju tā pieejama arī darba dienās, no plkst.9:00 – 17:00.

Vairāk informācijas meklē: www.sajutuparks.lv. Pieteikšanās grupām zvanot pa tālruni +371 27879242.

 

"Valmieras ziņas" jautā

Vai jūsu mājoklī ir dūmu detektors?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai CEHA STRĀDNIEKUS/(-CES) ražošanas cehā.  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika maiņās. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Iespējamie maiņu darba laiki 6:30-18:00, 8:00-20:00, 10:00-22:oo un maiņas mainīsies pēc grafika, visu laiku nebūs darbs tikai vienā maiņā. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Ceha strādnieks" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.com Tālrunis informācijai: 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: CEHA STRĀDNIEKS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 3 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-03-19 Kontaktpersona: CV ar norādi “Ceha strādnieks” sūtīt uz sannija.novika@foodunion.lv, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri