Valmieras Ziņas

Valmieras estrādē noritēs vērienīgs vasaras koncertu sezonas atklāšanas pasākums

Lasīšanas laiks: 2 min

“Vasara sākas Valmierā” – tieši ar šādu devīzi šī gada 16.maijā Valmieras pilsētas estrādē noritēs vērienīgs vasaras koncertu sezonas atklāšanas pasākums. Koncertprogramma sāksies jau no plkst. 18 un turpināsies līdz pat agram rītam.

Valmieras iedzīvotājus un pilsētas viesus izklaidēs populārākie Latvijas šlāgermūzikas un deju mūzikas izpildītāji: Žoržs Siksna, grupas “Apvedceļš”, “Galaktika”, latgales mīlas dziesmu duets “Inga un Normunds”, zaļumballīšu karalis Ēriks Gruzniņš, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, populārākais pašmāju deju mūzikas duets “Rassell un Sabīne Berezina”, kā arī talantīgais dziedātājs no Ventspils Edvards Grieze.

Deju šovu rādīs eksotiskās deju studijas “Mantigra” dejotājas. Pasākumu vadīs un Raimonda Paula dziesmas dziedās, tautā iemīļotais aktieris, Jānis Paukštello. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies Dj Gunčs. Estrādes teritorijā darbosies dažādas atrakcijas, gardu maltīti nodrošinās “TEX MEX”.

Pasākuma viens no atbalstītājiem ir izklaides un atpūtas centrs “Klondaika”, tāpēc pašiem izturīgākajiem tiek piedāvāts ballītes turpinājums Valmieras “Klondaikā”, kur uzrādot pasākuma aproci, tiks piedāvāts īpašs pārsteigums no bāra.

Biļešu tirdzniecība norit visās “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās. Pirmās 500 biļetes iespējams iegādāties tikai pa 7 eiro. Bērniem biļešu cena 5 eiro. Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja pasākumā ir bezmaksas.

Valmiera_B2-002

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri