Valmieras Ziņas

Vidzemes Uzņēmēju dienās sevi prezentēs arī novadi un izglītības iestādes

Lasīšanas laiks: 3 min

16. un 17.maijā Valmierā notiks Vidzemē lielākā izstāde-gadatirgus “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2014”, kurā savu produkciju un pakalpojumus prezentēs aptuveni 200 dalībnieki no visas Latvijas, kā arī kaimiņvalstīm – Igaunijas un Lietuvas. Pasākumā viesosies uzņēmumu delegācijas no Krievijas un Baltkrievijas.

Šogad izstādē īpaši akcentētas divas jomas – pašvaldības un izglītība.

Tēmas “Vidzemes novadi – Latvijā un pasaulē” ietvaros ar atsevišķiem stendiem piedalīsies Cēsu, Jaunpiebalgas, Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Raunas, Apes, Alūksnes un citu novadu uzņēmēji, amatnieki un mazie ražotāji.

Izstādē piedalīsies arī vairāku Vidzemes profesionālo vidusskolu pārstāvji, kas prezentēs plašās izglītības iespējas un priekšrocības, izvēloties apgūt profesiju līdztekus vidējās izglītības iegūšanai.

Šogad pirmo reizi izstādē piedalīsies ārzemju izglītības iestāde – Valgas arodskola no Igaunijas, kas piedāvā apgūt vairākas programmas latviešu valodā.

Savukārt topošie studenti Vidzemes Augstskolas stendā varēs iepazīties ar plašo studiju programmu klāstu, kā arī saņemt informāciju par studiju procesu, budžeta vietām, starptautiskās apmaiņas programmām un studentu dzīvi Valmierā. Studiju programmas prezentēs arī Baltijas Starptautiskās akadēmija un Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmija Rekrutēšanas un Jaunsardzes centrs.

Izstādes apmeklētāji varēs iegādāties dažādu amatnieku un mājražotāju produkciju, kā arī iepazīties ar jaunākajiem un populārākajiem auto modeļiem. Veselīga dzīvesveida piekritējus noteikti ieinteresēs dabīgās kosmētikas zīmola “Attirance” plašais stends. Plašus piedāvājumus demonstrēs arī dzeramā ūdens ražotājs SIA “Venden”.

Līdztekus gadatirgum notiks arī semināri, konkursi, izlozes un citas aktivitātes.

Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi, atzīmējot Starptautisko Ģimenes dienu, aicinās vecākus un bērnus piedalīties dažādās rotaļās un vides apziņu veicinošās aktivitātēs, kā arī iesaistīties īpašas spēles par dabu Valmierā veidošanā. Pirmo reizi ar atsevišķu stendu izstādē piedalīsies Vidzemes Olimpiskā centra Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks, kas apmeklētājiem piedāvās izbaudīt miniatūro sajūtu taku.

“Ar katru gadu lielāku popularitāti iegūst novadu un to teritorijā esošo uzņēmumu dalība, kas apliecina Vidzemes reģiona iespējas un pašvaldību sadarbību ar uzņēmējiem. Izstādi ik gadu apmeklē aptuveni 5000 līdz 6000 cilvēku.

“Vidzemes Uzņēmēju dienas” sniedz lielisku iespēju uzņēmumiem, kas jau sekmīgi darbojas, prezentēt ar savu produkciju, īpaši jaunumus, savukārt jaunajiem uzņēmumiem – iepazīstināt ar sevi, nodibināt nozīmīgus biznesa kontaktus un iegūt jaunus klientus. Savukārt izstādes apmeklētāji var atrast savām vēlmēm un vajadzībām piemērotas preces un pakalpojumus. Ieguvēji ir visi,”

atzīst Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes reģiona nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

Uzņēmēji pieteikties dalībai izstādē “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2014” var līdz 2014.gada 30.aprīlim, aizpildot pieteikuma veidlapu, kas pieejama mājaslapā www.vidzemesizstade.lv. Plašāku informāciju par izstādi-gadatirgu “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2014” var iegūt, zvanot pa tālruni 27766877 vai 64235320, kā arī rakstot uz e-pastu: valmiera@chamber.lv.

Izstādi organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Latvijas attīstības finanšu institūciju “Altum”. Informatīvie atbalstītāji: laikraksts “Liesma”, Vidzemes TV, Latvijas Reģionu Televīzija “Re:TV” un interneta portāls www.valmieraszinas.lv.

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri