Valmieras Ziņas

Valmieras novada Sākumskolas metodiskās jomas pieredzes seminārs

Lasīšanas laiks: < 1 min

22. novembra rīts ar saltumu, sauli un smaidiem pulcēja Valmieras novada izglītības iestāžu sākumskolas skolotājas no Valmieras, Rūjienas, Rencēniem, Trikātas, Strenčiem, lai dotos Sākumskolas metodiskās jomas vadītājas Helgas Mezītes piedāvātajā pieredzes smelšanās seminārā uz Ogri, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Direktora vietniece izglītības jomā Ilona Tropa.

Ogres Centra pamatskolā visus sagaidīja direktore Dace Bondare ar komandu. Tika ļauts ieskatīties mācību stundās, iziet ekskursijā pa skolu, baudīt gardu maltīti un just draudzīgu humoru, jo, kā uzskata skolas kolektīvs, labdabīgi joki palīdz radīt un saglabāt labu atmosfēru. Atļauties blēņas, atļauties kļūdīties drīkst arī skolotāji.

Sarunas, vērtējumi, labi padomi lasītprasmes veicināšanai bira kā no pārpilnības raga. Skolotājām viela pārdomām un ideju sistematizēšanai, lai jau gatavus materiālus un metodes iekļautu savā darbā.

Ogres Valsts ģimnāzija ir jaunākā izglītības celtne Latvijā. Moderna, gaiša, eko-zaļa un gudrā māja. Par to liecināja katrs noietais solis skolā, klausoties aizrautīgo stāstījumu.

Ogres Centrālā bibliotēka ir arhitekta Rūda Rubeņa diplomdarbs. Pat neilgais brīdis ļāva sajust vietas nozīmību, jo mazu, lielu, jaunu un senāku cilvēku aprite ir nepārtraukta. Bibliotēka Ogrē ir vieta, kur lasīt, radīt un realizēt idejas un reģistrēt laulību izsmalcinātā zālē.

Diena ar vērtīgu piepildījumu profesionāli un dvēseliski.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri