Valmieras Ziņas

Darbu uzsākusi jaunā Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolas direktore

Lasīšanas laiks: 2 min

1. septembrī pirmo darba dienu aizvadīja jaunā Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolas direktore Benita Svareniece, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Upīte.

Benita Svareniece, absolvējot Liepājas Pedagoģisko institūtu, ieguvusi augstāko pedagoģisko izglītību pamatskolas pedagoģijas un metodiku specialitātē, pamatskolas skolotāja kvalifikāciju un maģistra grādu pedagoģijā. Latvijas Universitātē Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes Psiholoģijas nodaļā ieguvusi sociālo zinātņu maģistra grādu psiholoģijā.

B. Svarenieces profesionālā pieredze saistīta ar Bausku, kur vadīja Bauskas novada interešu izglītības iestādi “Bauskas Bērnu un jauniešu centrs” un bija Latvijas Universitātes Bauskas filiāles direktore.

Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolas attīstības redzējumā B. Svareniece uzsver, ka kultūrizglītības vidusskola ir skola ikkatras personības izaugsmei, kas nodrošina konkurētspējīgu, kompetenču pieejā balstītu izglītības satura īstenošanu, inovatīvu mācību vidi izglītojamiem un pedagogiem. Vidusskolas darbības mērķis ir sniegt atbalstu izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai, organizēt un īstenot izglītības procesu tā, lai ikkatrs izglītojamais, pedagogs un saimnieciskais darbinieks veiktu savus pienākumus ar prieku.

Direktore pauž, ka ļoti būtiska ir spēja valsts vispārējās izglītības tirgū piedāvāt konkurētspējīgas izglītības programmas, vienlaikus nepieciešams attīstīt efektīvu un profesionālu izglītības iestādes pārvaldību, kā arī izveidot racionālu un ilgtspējīgu infrastruktūras attīstības un uzturēšanas modeli. Izglītības iestādei jāveicina izglītojamajos, vecākos un darbiniekos piederības apziņa un lepnums par savu skolu, plānveidīgi turpinot veidot izglītības iestādes tēlu sabiedrībā, informējot par iespējām un sasniegumiem dažādās jomās.

B. Svareniece vēlas realizēt savu attīstības redzējumu un apliecināt, ka Valmieras Dizaina un mākslas vidusskola ir viena no vadošajām izglītības iestādēm Valmieras novadā un Vidzemē – bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem. Skola ar profesionālu un pieredzējušu pedagogu kolektīvu. Radoša skola ar tradīcijām un spilgtiem nākotnes mērķiem. Skola, kurā māksla un dizains ir pamats domāšanai, darīšanai un radīšanai.

Jauno Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolas direktori amatā apstiprināja Valmieras novada pašvaldības 2022. gada 24. augusta domes sēdē.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri