Valmieras Ziņas

Tuvākajā diennaktī austrumu un centrālajos novados gaidāms viens no pēdējo gadu stiprākajiem sniegputeņiem

Lasīšanas laiks: 2 min

Pirmdienas pievakarē un naktī uz otrdienu Latvijas austrumu un centrālajā daļā pastiprināsies sniegputenis, tas būs viens no spēcīgākajiem pēdējos gados, prognozē sinoptiķi.

Latgales dienvidos gaidāms arī lietus, atkala un slapja sniega nogulums; otrdien no rīta un dienā tikai snigs un putinās.

Sniega segas biezums Sēlijā, kā arī daudzviet Latgalē, Vidzemē un Zemgalē otrdien sasniegs 17-22 centimetrus.

Redzamība sniegputenī brīžiem samazināsies līdz pārsimts metriem. Kupenu dēļ atsevišķi mazākas nozīmes autoceļu posmi Latvijas austrumu un centrālajā daļā var kļūt neizbraucami.

Spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra oranžais brīdinājums par ļoti stipru sniegu, valsts dienvidaustrumos izsludināts arī dzeltenais brīdinājums par sasalstošu lietu un apledojumu.

Kurzemē snigs maz, vien no jūras nākoši mākoņi lokāli var izraisīt stipru snigšanu. Otrdienas pēcpusdienā sniegputenis turpināsies galvenokārt valsts austrumos, citviet mākoņu kļūs mazāk un uzspīdēs saule.

Ziemeļu, ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās naktī un no rīta pieņemsies spēkā līdz 13-18 metriem sekundē, vietām piekrastē – līdz 19-22 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra gaidāma no +2 grādiem Kurzemes rietumkrastā līdz -6 grādiem valsts austrumu daļā.

Rīgā intensīvākā snigšana gaidāma pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu. Naktī un no rīta ziemeļu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz aptuveni 20 metriem sekundē. Sniega segas vidējais biezums pārsniegs desmit centimetrus, veidosies dziļākas kupenas. Gaisa temperatūra pirmdienas vakarā noslīdēs līdz -3 grādiem, pēc tam tā svārstīsies ap nulli.

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri