Valmieras Ziņas

Sveikti balvas “Burtnieku novada Lepnums” saņēmēji

Lasīšanas laiks: 3 min

Pirmdien, 18. novembrī, Matīšu Tautas namā sveikti konkursa “Burtnieku novada Lepnums 2019” laureāti, izceļot novadnieku sabiedriski nozīmīgākos darbus Burtnieku novada labā un tā attīstības veicināšanā. Novembris ir laiks, kad pieminam mūsu varoņus, stāstām par līdzcilvēku labajiem darbiem un lepojamies ar viņu paveikto pagasta, novada un valsts labā. Pasākumā sveica piecus balvas “Burtnieku novada Lepnums” saņēmējus un izteica pateicību vairāk nekā 20 novadniekiem.

Balvu “Burtnieku novada Lepnums” par nozīmīgu darbu, ieguldījumu un sasniegumiem Burtnieku novadā, tā attīstībā un atpazīstamības veicināšanā saņēma Aldis un Dace Kalcenavi, Burtnieku ev.lut. draudzes mācītājs un draudzes priekšniece, Inese Birzkope, Rencēnu pamatskolas novadpētniecības muzeja vadītāja. Par nozīmīgu ieguldījumu ģimenisko vērtību veidošanā un stiprināšanā sabiedrībā, aktīvu piedalīšanos Burtnieku novada sabiedriskajā dzīvē balvu saņēma trīs ģimenes: Aļona Ismailova ar ģimeni, Kristīne Vītola ar ģimeni un Ivanovu ģimene.

Pagodinošus un cildinošus pateicības vārdus par savu veikumu pasākumā saņēma ikviens balvas “Burtnieku novada Lepnums” pretendents: Mārtiņš Roziņš, Ligita Lurina, Dace Kaģe, Daiga Kīna, Ints Kļaviņš, Juris Jakovins, Lolita Kaimiņa, Anete Ādamsone, Burtnieku novada brīvprātīgo ugunsdzēsēju komandas, Anita Grīnšteine, Biruta Hince, Rasma Ozoliņa, Andra Auniņa, Ligita Jenča, Baiba Kuple un Velta Plūme, Diāna Vašuta un Aleksandrs Gorodko, Elvis Poruks, Raimonds Bedrītis, Agris Daņiļevičs, Sandis Krasts, Valters un Natālija Etmaņi. 

Burtnieku novada brīvprātīgie ugunsdzēsēji pasākumā bija parūpējušies par pozitīvu ziņu – no sadraudzības apriņķa Giterslo (Vācija) saņemta dāvinājumā ugunsdzēsības automašīna. Pasākumā Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības valdes priekšsēdētājs Egīls Kaužēns, svinīgi nododot automašīnas atslēgas Burtnieku novada pašvaldības vadībai, teica: “Arī mēs, laikiem cauri ejot, esam saglabājuši senās ugunsdzēsības tradīcijas – grūtā brīdī operatīvi, pirmajiem steigties tuvākajam kaimiņam, līdzcilvēkam palīgā. Lai varētu palīdzēt, mēs organizējam un piedalāmies mācībās. Šoreiz no mācībām Vācijā līdzi atvedām ne tikai jaunu pieredzi, bet arī automašīnu, kuru nododam Burtnieku novada pašvaldībai, lai novada brīvprātīgie ugunsdzēsēji nelaimes gadījumā varētu steigties palīgā un nodrošināt iedzīvotājiem nepieciešamo atbalstu.”

Videomateriāli par balvas “Burtnieku novada Lepnums 2019” saņēmējiem

Pasākumā atskatījās arī uz aizvadīto desmitgadi Burtnieku novadā, prezentējot informatīvu videomateriālu par Burtnieku novada pašvaldības izglītības iestādēm, īstenotajiem investīciju projektiem, norisēm kultūras dzīvē un nevalstiskajās organizācijas, kā arī par uzņēmējdarbību novadā. “Latvija šogad svin 101. dzimšanas dienu, Burtnieku novads – desmito. Burtnieku novadā ar pieejamajiem resursiem, apvienojot sešu pagastu spēkus, esam paveikuši daudz labu un gaišu darbu. Ikvienā pagastā varam atskatīties uz to, kādi mēs bijām un kādi mēs esam tagad. Paveiktais nebūtu iespējams bez pašvaldības, iedzīvotāju un uzņēmēju sadarbības. Vēlos pateikties cilvēkiem, kuri šeit dzīvo, strādā, ir sabiedriski aktīvi, uztur kopienu un gādā par to, lai novads skanētu un izskanētu,” svētku uzrunā vēstīja Burtnieku novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edvīns Straume.

 

Burtnieku novada pašvaldība konkursu “Burtnieku novada lepnums 2019” organizē, lai godinātu Burtnieku novada labākos sava aroda, amata, radošā darba veicējus, izceļot sabiedriski nozīmīgākos sasniegumus Burtnieku novadā, tā attīstībā, novada tēla popularizēšanā Latvijā un pasaulē. Ikviens novadnieks, uzņēmējs, nevalstiskā sektora pārstāvis tika aicināts ieteikt līdzcilvēkus, kuri ar savu darbu ir pelnījuši saņemt konkursa galveno nomināciju – “Burtnieku novada lepnums”. Pretendentu izvērtēšanu veica Burtnieku novada pašvaldības domes apstiprināta vērtēšanas komisija. 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Pievienojies mūsu komandai! Valmieras 2.vidusskolas struktūrvienība “Varavīksne” (turpmāk – Iestāde) aicina darbā skolotāja palīgu (1 slodze – 40 stundas nedēļā) uz noteiktu laiku.  Darba vietas adrese: Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras novads. Ja Tev ir vēlme: • veikt bērnu aprūpi ikdienā; • sadarboties ar grupas skolotājām, sniegt atbalstu bērniem mācību jomu apguvē; • veidot bērnos kulturālas uzvedības un higiēnas iemaņas; • rūpēties par bērnu dienas režīma ievērošanu; • nodrošināt telpu, inventāra tīrību un kārtību; un ja Tev ir: • vismaz vispārējā vidējā izglītība (vēlams auklītes sertifikāts vai praktiskā pieredze darbā ar bērniem); • valsts valodas prasmes atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām; • kompetences: prasme plānot, organizēt un kvalitatīvi veikt savu darbu, disciplinētība; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; mēs piedāvājam: • atalgojumu EUR 702,00 mēnesī pirms nodokļu nomaksas; • iespēju saņemt atvaļinājuma pabalstu darba un dzīves līdzsvaram par labu darba sniegumu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu, estētisku un sakārtotu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli gaidīsim līdz 2024.gada 7.maijam personīgi (adrese: Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras novads) vai e-pastā: v2v@valmiera.edu.lv. Tālrunis papildu informācijai: 64281559. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: SKOLOTĀJA PALĪGS Darba vietas adrese: LATVIJA, Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-07 Kontaktpersona: CV, motivācijas vēst.lūdzam sūtīt uz e-pastu: v2v@valmiera.edu.lv, tālrunis 64281559

SIA “Valmieras Olimpiskais centrs” viesnīca „Sports Hotel” aicina pievienoties savai komandai uz noteiktu laiku līdz 31.08.2024. VIESMĪLI Galvenās prasības klandidātiem: augstu atbildības izjūta un precizitāte darbā; uzturēt tīru un kārtīgu darba vidi un aprīkojumu; higiēnas un paškontroles normu ievērošana un to kontrolēšana; spēja patstāvīgi plānot savu darba laiku; labas latviešu valodas zināšanas; angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī; pieredze līdzīgā amatā tiks uzskatīta par priekšrocību. Amata apraksts: plānot un organizēt viesu apkalpošanu brokastīs; organizēt pasūtījumu izpildi; pagatavot un sagatavot brokastu produkciju; nodarboties ar viesu uzņemšanu; iegādāties produktus un citus materiālus, kontrolēt to izlietošanu un uzgalbāšanu; piedalīties saimniecības struktūrvienības darba organizēšanā; brokastu zāles un virtuves sagatavošana brokastīm. Piedāvājam: pilnas slodzes darbu; draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu; stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; atalgojums: stundas tarifa likme pārbaudes laikā 4,50 EUR/h, pēc pābaudes laika 5.00 EUR/h (pirms nodokļu nomaksas); summēto darba laiku, darbu maiņās (06.00-14.30); dažāda veida “bonusus” pēc pārbaudes laika; darba vieta: viesnīca "Sports Hotel", Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras novads. Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt uz e-pastu –monta.martinsone@sportshotel.lv Tiks izskatīti tikai tie pieteikumi, kuros būs gan CV, gan motivācijas (pieteikuma) vēstule. Informācija par piedāvāto amatu pa tālruni +371 25464433 Kontaktpersona Monta Martinsone, Informācija par viesnīcu www.sportshotel.lv Pieteikumus uz vakanci iesniegt līdz 19.05.2024. Pretendentu iesūtītie dokumenti un personas dati, uz vakances laiku un noteiktu laiku pēc norādītā termiņa beigām, pārziņa leģitīmo interešu ietvaros tiks uzglabāti pārziņa lietvedībā. Iesniedzot savu pieteikumu, Jūs piekrītat savu personas datu apstrādei norādītās vakances pretendentu izvērtēšanas un atlases procesā un saziņai ar Jums. Nosūtītajos dokumentos lūgums neiekļaut sensitīvus (īpašās kategorijas) personas datus. Savu piekrišanu datu apstrādei norādītajiem mērķiem varat atsaukt jebkurā laikā, sazinoties ar pārzini. Pārzinis garantē nenodot pretendenta personas datus trešajām personām, bez pretendenta rakstveida saskaņojuma. Pārzinis SIA “Valmieras Olimpiskais centrs”, reģistrācijas Nr. 54103025871, adrese: Čempionu iela 2, Valmiera, Valmieras novads, LV-4201. Profesija: VIESMĪLIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-19 Kontaktpersona: Monta Martinsone

Mūsu partneri