Valmieras Ziņas

Vidzemes slimnīca aicina savā komandā reģistratorus Klientu apkalpošanas nodaļā

Lasīšanas laiks: 2 min

SIA “Vidzemes slimnīca” ir reģionāla daudzprofilu neatliekamās medicīniskās palīdzības ārstniecības iestāde, kas nodrošina diennakts medicīnisko palīdzību Vidzemes reģiona iedzīvotājiem un piedāvā kvalitatīvus, inovatīvus un pieejamus medicīnas pakalpojumus ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Vidzemes slimnīcas pamatvērtības ir augsti kvalificēts personāls, apmierināts pacients, kā arī droša un mūsdienīga vide.

Vidzemes slimnīca aicina savā komandā REĢISTRATORU Klientu apkalpošanas nodaļā (1 vakance uz nenoteiktu laiku un 1 vakance uz noteiktu laiku)

Galvenie amata pienākumi:

  • veikt pacientu reģistrāciju, dokumentu noformēšanu, samaksas iekasēšanu skaidrā un bezskaidrā naudas norēķinā;
  • informēt klientus un pacientus par pieņemšanas laikiem pie ārstniecības personām un izmeklējumiem;
  • atbildīgi strādāt ar skaidru un bezskaidru naudu;
  • precīzi noformēt kases dokumentus.

Prasības kandidātiem:

  • vēlama 1.līmeņa augstākā izglītība;
  • prasme organizēt darbu, strādāt ar pieejamo informāciju un medicīnisko dokumentāciju;
  • iniciatīva, precizitāte;
  • augsta atbildības sajūta un spēja strādāt gan komandā, gan patstāvīgi;
  • valsts valodas zināšanas atbilstoši LR likumdošanai;

·       labas iemaņas darbā ar datorprogrammām. 

Jaunā kolēģa ieguvumi:

  • darba līgums uz nenoteiktu/noteiktu laiku;
  • summētais darba laiks;
  • atbildīgs, dinamisks un interesants darbs profesionāļu komandā;
  • stabils atalgojums  vienmēr laikā (606-730 EUR apmērā mēnesī) un sociālās garantijas;
  • papildus piemaksas un kompensācijas;
  • darba devēja apmaksātas profesionālās izaugsmes iespējas;
  • veselības apdrošināšanas polise (pēc viena nostrādāta gada);
  • stabila, droša un sakārtota darba vide;
  • Darba vieta: Jumaras iela 195, Valmiera, LV-4201

Ja Jūsu kompetence un pieredze atbilst mūsu prasībām, gaidīsim CV un motivācijas vēstuli līdz 2019.gada 9.augustam uz e-pastu: darbs@vidzemesslimnica.lv vai uz adresi: SIA „Vidzemes slimnīca”, Jumaras iela 195, Valmiera, LV-4201. Mēs sazināsimies ar pretendentiem, kuri tiks aicināti uz nākamo atlases kārtu. Sīkāka informācija pie Klientu apkalpošanas nodaļas vadītājas I. Jurdžes, tālr. 29846900 vai Personāla vadības daļas vadītājas S. Kandeles, tālr., 29443898.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, SIA “Vidzemes slimnīca” informē, ka:

1) Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs pretendentu atlases norisi;
2) Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir SIA “Vidzemes slimnīca”, kontaktinformācija: Jumaras iela 195, Valmiera, LV-4201, tālrunis 29443898.

Sīkāka informācija: https://vidzemesslimnica.lv/par-slimnicu/privatuma-politika/informacija-par-personala-atlases-funkcijas-nodrosinasanu/

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri