Valmieras Ziņas

Uzņēmēji aicināti uz kārtējo tikšanos “Pēcpusdiena ar mēru”

Lasīšanas laiks: < 1 min

Piektdien, 23. novembrī, no plkst. 14.00 līdz plkst. 17.00 koncertzāles “Valmiera” telpās tiksies Valmieras un apkārtējo novadu uzņēmēji, lai diskutētu par paveikto 2018. gadā, uzzinātu lielākās nākamo gadu investīcijas, plānotos pasākumus un iepirkumus, kā arī uzzinātu aktualitātes uzņēmējdarbības vidē, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras Attīstības aģentūras pārstāve Anete Antone.

Šajā tikšanās reizē informācijā dalīsies Valmieras pilsētas mērs Jānis Baiks, Luminor ekonomists Pēteris Strautiņš, kā arī apkārtējo novadu pašvaldības domes priekšsēdētāji – Guntars Štrombergs – Burtnieku novads, Jānis Olmanis – Kocēnu novads, Māris Zvirbulis – Beverīnas novads.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Aicinām reģistrēt savu dalību pasākumam līdz 21. novembrim. Saite uz reģistrācijas veidlapu: https://ej.uz/pam-4. 

Pasākumu “Pēcpusdiena ar mēru” mērķis ir veicināt uzņēmēju iesaisti un informētību par aktivitātēm Valmieras un apkārtējo novadu pašvaldībās, kā arī aicināt uzņēmējus aktīvu iesaistīties un diskutēt par aktuāliem problēmjautājumiem. “Pēcpusdiena ar mēru” ir lieliska vieta, kur sastapt pašvaldību vadītājus, klātienē uzdot savus jautājumus un saņemt atbildes.

Pasākumu organizē Valmieras Attīstības aģentūra sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Mūsu partneri