Valmieras Ziņas

Latvijas Republikas Ministru prezidents viesojas AS “Valmieras stikla šķiedra”

Lasīšanas laiks: 2 min

Ceturtdien, 13.septembrī, AS “Valmieras stikla šķiedra” viesojās Latvijas Republikas Ministru prezidents Māris Kučinskis, kurš savulaik, kā liecina uzņēmuma foto arhīvs, strādājot Valmieras pilsētas domes priekšsēdētāja amatā, ar savu klātbūtni un laba vēlējumiem piedalījās arī vienā no AS “Valmieras stikla šķiedra” attīstības nozīmīgākajiem posmiem. Proti, pirmās modernās vienstadijas stikla šķiedras ražotnes svinīgās kapsulas iemūrēšanas ceremonijā 2000.gadā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja AS “Valmieras stikla šķiedra” sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Marika Upnere.

Tikšanās laikā  ar AS “Valmieras stikla šķiedra” valdes locekli Ģirtu Vēveri un padomes locekli Andri Oskaru Brutānu tika pārrunāta situācija ekonomikas jomā, īpaši – ražošanas un rūpniecības nozarēs, kā arī viesis devās uzņēmuma ražošanas procesu apskatē.

Vizītes laikā Ministru prezidents uzsvēra AS “Valmieras stikla šķiedra” būtisko pienesumu Valmieras pilsētas un reģiona attīstībai, kā arī valsts ekonomikai kopumā, ņemot vērā to, ka uzņēmums nodrošina ap 1100 darba vietas un ir lielākais eksportspējīgas produkcijas ražotājs un nodokļu maksātājs Vidzemē.

Savukārt viesu grāmatā M.Kučinska kungs ierakstīja:

„Man bija liels prieks atkal pabūt vienā no Valmieras un visas mūsu valsts flagmaņuzņēmumiem. Stabilitāte un pastāvīgā attīstība ir labs paraugs visiem, tas iespējams, pateicoties pašu rūpnīcas strādājošo labam darbam un attieksmei. Lepojos ar jums!”.

 

Latvijas Republikas Ministru prezidents vizītē AS “Valmieras stikla šķiedra” (no labās puses: Ministru prezidents Māris Kučinskis sarunā ar AS “Valmieras stikla šķiedra” padomes locekli Andri Oskaru Brutānu).

2000.gada 26.aprīlī: pirmās vienstadijas stikla šķiedras ražotnes svinīgajā kapsulas iemūrēšanas ceremonijā, M.Kučinskim sakot runu.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri