Valmieras Ziņas

Notiks kursi Valmieras tūristu gidiem

Lasīšanas laiks: < 1 min

No 11.aprīļa līdz 31.maijam Valmierā notiks kursi Valmieras tūristu gidiem, kuros varēs piedalīties jau praktizējošie Valmieras gidi, kā arī citi interesenti, kas vēlas izmēģināt savus spēkus ekskursiju vadīšanā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldības tūrisma projektu vadītāja Anita Deigele.

Pēc viņas teiktā, kursu mērķis ir veicināt vienota Valmieras pilsētas un apkārtējo novadu, tostarp Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas, tūrisma galamērķa popularitāti, ceļotājiem piedāvājot kvalitatīvu gida pakalpojumu.

Apmācību programmā paredzēts diskutēt par ekskursiju vadīšanas pamatiem, dažādu auditoriju atšķirībām, gida personības nozīmi, publisko runu un komunikāciju, kā arī iepazīt dažādu Valmieras tūrisma maršrutu un piesaistes objektu iepazīšanu.
Apmācību laikā paredzēts rīkot teorētiskās lekcijas, praktiskas nodarbības un mācību ekskursijas.

Lekcijas nepilnu divu mēnešu laikā notiks dažādās vietās Valmierā piektdienu pēcpusdienās un sestdienās. Pēc A.Deigeles teiktā, pabeidzot apmācības, dalībnieki saņems īpašu Valmieras pilsētas tūristu gida sertifikātu un Valmieras tūrisma informācijas centra sadarbības piedāvājumu.

Pieteikšanās kursu dalībnieku atlasei – līdz 7.aprīlim.

Nodarbības organizē Valmieras Tūrisma informācijas centrs.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri