Valmieras Ziņas

Nedēļas nogalē Papendālē notiek Pasaules kausa posmi BMX superkrosā

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien. 5.maijā, un svētdien, 6.maijā, Nīderlandes pilsētā Papendālē norisināsies UCI Pasaules kausa izcīņas trešā, kā arī ceturtā posma sacensības BMX superkrosā. Dalībnieku vidū būs arī pieci Latvijas BMX sportisti – Kristens Krīgers, Mikus Strazdiņš, Helvijs Babris, Vineta Pētersone un Vanesa Buldinska, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs Toms Markss.

Tuvākajās divās nedēļas nogalēs pēc kārtas tiks aizvadīti kopumā četri posmi UCI Pasaules kausa izcīņā BMX superkrosā. Šīs nedēļas nogalē vadošie pasaules BMX braucēji pulcēs lielākajā Nīderlandes BMX centrā, kas atrodas Papendālē, kur sestdien notiks trešā, bet svētdien ceturtā posma sacensības. Kopumā šajā Pasaules kausa sezonā iekļauti astoņi posmi, no kuriem pēdējie divi, kas norisināsies Argentīnā, jau tiks vērtēti Olimpiskajā kvalifikācijā.

Gaidāmajos divos Pasaules kausa posmos startēs kopumā pieci Latvijas sportisti. Elites vīru grupā dalībnieku vidū redzēsim Kristenu Krīgeru (AKSSC/ “Mītavas kumeļi”), Miku Strazdiņu (“Tālava VBSS”/ AKSSC), kā arī Helviju Babri (AKSSC/ “Māra Štromberga aģentūra”). Tikmēr dāmu konkurencē startēs otrajā posmā piekto vietu izcīnījusī Vineta Pētersone (Smiltenes BJSS/ AKSSC) un Vanesa Buldinska (AKSSC/ “Mītavas kumeļi”). Iepriekšējā posmā sesto vietu izcīnījušais Edžus Treimanis vēl atgūstas no Eiropas kausā gūtās traumas un šos posmus ir spiests izlaist.

Trešā posma sacensības sestdien sāksies no pulksten 15:30 pēc Latvijas laika, kad gaidāmi pirmās kārtas braucieni. Astotdaļfināli norisināsies pēc pulksten 18:15, kamēr fināli gaidāmi ap pulksten 20:05. Svētdien sacensības ar pirmās kārtas braucieniem sāksies pulksten 15:00 pēc Latvijas laika, bet izšķirošā cīņā par godalgām sāksies pēc 6:00.

Pēc diviem posmiem kopvērtējumā vīru konkurencē līderu godu ar vienādu punktu skaitu dala Francijas sportists Žoriss Dodē un nīderlandietis Niks Kimmans. Abi karjeras laikā kļuvuši par pasaules čempioniem. Edžus Treimanis tikmēr ieņem desmito vietu. Sievietēm līdere ir pirmo divu posmu uzvarētāja Laura Smuldersa, kamēr augsto septīto vietu ieņem Vineta Pētersone.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri