Valmieras Ziņas

Piecas karstākās 2018.gada pavasara un vasaras briļļu tendences

Lasīšanas laiks: 2 min

Rīgas Modes nedēļā martā bija redzamas svaigas vēsmas un iedvesmu šā gada pavasara un vasaras modes sezonai. Pasaules Optika apkopoja nozīmīgākās briļļu ietvaru un saulesbriļļu formu un krāsu tendences, kas lieliski papildinās koptēlu. Tās jāzina ikvienam, kas rūpējas par savu tēlu un ir stila ikona savam paziņu lokam.

Ietvari ar bruņurupuču vai raga motīvu

Izteiksmīgie bruņurupuča raksti jeb Havana krāsa briļļu ietvariem ir klasiska vērtība. Taču šajā sezonā ierasti brūnajiem, dzintara un citiem dabas toņiem, klāt nākušas zeltainās, rozā, tirkīza un citas krāsu kombinācijas. Bruņurupuča rakstu dala divās kategorijās – tokyo tortoise ar lieliem krāsu kontrastiem raksta ietvaros un colored tortoise ar sarkanām, zaļām un zilām raksta variācijām. Visas kontrastējošās colored tortoise krāsas redzamas blakus viena otrai, radot efektīvu kaleidoskopu uz briļļu ietvariem. Gan klasisku vērtību piekritēji, gan šīs sezonas modes cienītāji atradīs atbilstošus briļļu un saulesbriļļu ietvarus.  

Neitrālas krāsas un pasteļtoņi

Neitrālajiem un pasteļtoņiem piemīt dabiska elegance, kas kopējo tēlu padara jauneklīgāku un ļauj izcelties pat nepiepūloties. Pasteļkrāsas šajā sezonā dominē ne tikai briļļu ietvaros – pieejamas arī briļļu lēcas, kas ir interesants papildinājums ierasti tumšajām lēcām. 

Smalki ietvari

Modē aizvien vairāk dominē smalki briļļu ietvari, kas rada profesionālu iespaidu. Ja 2017.gadā kolekcijās bija redzami smalki metāla ietvari, tad šogad tiem pievienojušies arī augstas kvalitātes acetāta ietvari. Tie lieliski piestāvēs gan biznesa apģērbam, gan būs kā pamanāms aksesuārs kopā ar ikdienas džemperi vai izteiksmīgu cepuri..

Vienkāršots retro

Mēdz teikt, ka jaunais ir labi aizmirsts vecais. Jau vairākas sezonas retro jeb moderni klasiskie briļļu ietvari piedzīvo savu uzvaras gājienu ar apaļajiem ietvariem un, tā sauktajām, kaķacs formām. Retro brilles ieguvušas jaunu veidolu – ietvari minimālisma stilā ar retro šarmu.

Oversized un statement brilles

Milzīgas saulesbrilles, kas aizsedz lielāko daļu sejas, vai kliedzošas krāsas un neierastas formas? Šīs ir brilles drosmīgajiem, kas nebaidās izcelties un būt modes noteicēji, atrodot interesantākās tērpu un briļļu kombinācijas. Šī gada jaunums ir izteiksmīgās kvadrāta formas ietvaru atgriešanās, piemēram,  blinkers saulesbrilles un dubulttiltiņš.

Oriģināli blinkers ir kā klapītes un to mērķis ir pasargāt acis no saules, neļaujot tai iespīdēt no sāniem. Mūsdienu dizaineri un modes nami ir gājuši tālāk un funkcionālie blinkers ir pārvērtušies par stilīgu elementu.

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri