Valmieras Ziņas

Mākslas mēneša ietvaros Valmierā norisinās forums “Māksla būt uzņēmējam”

Lasīšanas laiks: < 1 min

Mākslas mēneša ietvaros Valmierā šodien, 5. aprīlī, norisinās forums “Māksla būt uzņēmējam”, ko organizē Valmieras Attīstības aģentūra sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un “Europe Direct” informācijas centru Valmierā.

Uzņēmējdarbība ir ļoti radošs process, kas prasa nepārtrauktu attīstību un meklējumus – jauniem produktiem, tirgiem, sadarbības modeļiem, komandas darbam, pārdošanai un vēl lielam skaitam ikdienas izaicinājumiem uzņēmējdarbībā – par tiem tiek runāts arī forumā. Šogad īpaši tam, kā atklāt radošo industriju potenciālu.

Uzņēmuma “Wunder Latvia” vadītājs Ernests Gabrāns pastāstīja, kā būvēt ilgtermiņa attiecības ar Millenials paaudzes darbiniekiem, ReTV vadītājs Ingemārs Vekteris dalījās noslēpumos, kā ar mediju palīdzību noķert savu klientu, uzņēmēja un arhitekte Gunita Kulikovska pastāstīja, ko nozīmē draudzēties ar startup, savukārt priesteris Ronalds Melkers runāja par vērtībās balstītu uzņēmējdarbību. Investīciju baņķieris Ģirts Rungainis pastāstīja par pārsteigumiem un likumsakarībām uzņēmējdarbībā. 

Foruma turpinājumā Gateway & Partners vadošā eksperte Krista Pētersone atklās, kā konkurēt eksporta tirgos, kad neesi lētākais. Zīmolu sociālo mediju komunikācijas eksperts Vilhelms Meisters skaidros, kas ir jēgpilna digitālā komunikācija un kā būt pamanāmiem internetā. Kultūras ministrijas ES kultūras kontaktpunkta nodaļas vadītājs Andrejs Lukins stāstīs par ES programmu “Radošā Eiropa”, bet  forumā noslēgumā  Eiropas Komisijas ekonomists Mārtiņš Zemītis pastāstīs par uzņēmējiem pieejamo Eiropas nauda Latvijā tuvākajos gados.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri