Valmieras Ziņas

Iedvesmas pēcpusdiena “Lūst vai plīst” jeb uzņēmējdarbības neveiksmes stāsti

Lasīšanas laiks: 2 min

8. decembrī plkst. 15:00 aicināts ikviens interesents uz iedvesmas pēcpusdienu “Lūst vai plīst” jeb uzņēmējdarbības neveiksmes stāstiem Valmieras biznesa inkubatorā, Purva ielā 12a, Valmierā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras biznesa inkubatora projektu vadītāja Laura Zvaigzne.

Iedvesmas pēcpusdienā ar savu pieredzi dalīsies četri pieredzējuši savas nozares speciālisti:

  1. Mārcis Feldbergs dzīvo Ērgļos, lai gan par savām mājām ir saucis arī daudz citas vietas Latvijā. Radošās atpūtas pagalms “Tiltiņi” un zīmols ar reibinošo garšu “Kandžas laboratorija” savu uzrāvienu sācis tikai pagājušā gadā, bet cik laika ir aizvadīts vides labiekārtošanā, zina tikai viņš pats. Kā sekot savam sapnim, redzot, ka tas nestāv tepat aiz sliekšņa.
  2. Mārtiņš Labāns ir no Talsiem. Savu biznesu sabiedriskās ēdināšanas nozarē uzsāka pēc vairākiem, pieredzes bagātiem gadiem strādājot “Draugiem goup” uzņēmumos un ne tikai. Šobrīd vada savu restorānu “Kuk Buk” Pulkveža Brieža ielā, Rīgā un ir iesaistīts arī citos radošos projektos.
  3. Aigars Jermolajevs ir līdzīpašnieks un vadītājs uzņēmumam “AMIT Baltic”, kas ar specifiskas nišas resursu vadības sistēmas apkalpošanu saviem klientiem Latvijā, Lietuvā un Ukrainā ļauj efektīvāk organizēt un vadīt biznesu.
  4. Mārtiņš Zemītis ir pieredzes bagāts konsultants korporatīvajās finansēs, integrētajā mārketingā, digitālajā mārketingā un mārketinga stratēģiju izstrādāšanā. Mārtiņš līdzīpašnieks start up uzņēmumam Grandma un kopš 2013.gada uzņēmuma Zemiic īpašnieks.

Uz pasākumu aicināts ikviens interesents, iepriekš reģistrējoties pasākumam līdz 7. decembrim LIAA mājaslapā – pasākumu sadaļā vai šeit. Dalība pasākuma ir bezmaksas.

Valmieras biznesa inkubatora pakalpojumi pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem 21 pašvaldībā, tostarp Valmierā, kā arī Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Strenču, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas, Raunas, Beverīnas, Priekuļu, Kocēnu, Pārgaujas, Līgatnes, Cēsu, Vecpiebalgas un Amatas novados.

LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti ERAF projekta “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators” ietvaros.

LIAA Valmieras biznesa inkubatora aktivitātēm var sekot līdzi Facebook lapā: www.facebook.com/LIAAValmiera

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri