Valmieras Ziņas

“Liepkalni” drīzumā Igaunijā atvērs ražotni, veikalu un kafejnīcu; investīcijas – 1,5 miljoni eiro

Lasīšanas laiks: 2 min

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājs SIA “Liepkalni” Igaunijā šā gada beigās vai nākamā gada sākumā plāno atvērt nelielu ražotni kopā ar veikalu un kafejnīcu, kuras tapšanā no pašu līdzekļiem ieguldīts apmēram pusotrs miljons eiro, aģentūrai LETA teica kompānijas īpašnieks Dagnis Čākurs.

Viņš pastāstīja, ka “Liepkalniem” jau ir neliela ceptuve Igaunijas pilsētā Pērnavā, taču ražošanu plānots pārcelt uz citu vietu netālu no Pērnavas virzienā uz Rīgu, kur “Via Baltica” ceļa malā top jauna, daudz lielāka maizes ceptuve apvienojumā ar veikalu un kafejnīcu.

“Pašlaik objekts Igaunijā ir noslēguma stadijā, to plānots atvērt šogad uz Ziemassvētkiem. Ja kaut kas neizdosies, kā iecerēts, maizes ceptuvi, veikalu un kafejnīcu atvērsim nākamā gada sākumā, taču līdz Lieldienām pavisam noteikti,” teica Čākurs.

Viņš pastāstīja, ka līdz ar ražotnes, veikala un kafejnīcas atvēršanu uzņēmums Igaunijā plāno kāpināt realizācijas apmērus. To izdosies panākt, gan realizējot Igaunijas ražotnē saražoto produkciju uz vietas, gan arī attīstot vairumtirdzniecību Tallinas un Pērnavas reģionā. “Latvija ir netālu no mūsu topošās ceptuves, veikala un kafejnīcas Igaunijā. Daļu produkcijas uz Igauniju vedīsim no Latvijas, bet daļu ražosim turpat uz vietas,” teica Čākurs.

Jau ziņots, ka “Liepkalnu” darbības politika ir atvērt ceptuves vairākās vietās Latvijā, lai samazinātu attālumu no krāsns līdz pircējam un piegādātu veikaliem pēc iespējas svaigāku maizi. “Liepkalni” līdz šim atvēruši ceptuves Rūjienā, Valmierā, Aizkraukles novada “Liepsalās”, Ķekavā tirdzniecības centrā “A7” un Igaunijas pilsētā Pērnavā.

“Liepkalni” dibināti 1992.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 194 682 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Dagnim Čākuram.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri