Valmieras Ziņas

Valmierā no Gaujas izcelts miris vīrietis (+VIDEO) (13)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Ziņā papildināta 2.rindkopa un pievienota 3., 4.rindkopa, kā arī “Degpunktā” sižets

Trešdien, 21.septembrī, ap plkst.15 Valmierā, Gaujā, netālu no tilta pilsētas centrā atrasts miris vīrietis, portālam “Valmieras Ziņas” ziņoja aculiecinieks.

Kā informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja prevencijas grupas galvenā speciāliste Zane Vaskāne, ir apstiprināts, ka mirusī persona ir meklēšanā izsludinātais bezvēsts pazudušais jaunietis Henrijs Pētersons.

Sākotnējā apskatē policija nav konstatējusi vardarbīgas nāves pazīmes uz mirušā ķermeņa, taču Henrija Pētersona nāves iemeslus noskaidros ekspertīzē, skaidroja policijas pārstāve.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), izsaukums saņemts plkst.10:16 uz Kāpu ielu Valmierā, kur noteiktā posmā bija nepieciešams pārmeklēt Gaujas upi. Darbi tika pabeigti plkst.15:45.

“Degpunktā” sižets par notikušo:

    Wee - 21.09.2016

    Re kā.. domājams ka daudz nav jādomā kas līdz tādam rezultātam novedis.

    Kāpēc meklēšana tika uzsākta gandrīz pēc nedēļas tikai?? No kļūdām laikam neviens nemācās vai arī bez kukuļiem ātrāk nekas nenotiek. Ja ātrāk būtu meklēts varbūt būtu bijis citādāk.

      S - 21.09.2016

      Kādu kukuli? Kā policija varēja zināt ka šis pazudis? Nevis meklēšana sākās pēc gandrīz nedēļas, bet gan iesniegums tika iesniegts par pazušanu! Kā Tu vari zināt ka tajā paša vakarā kad pazuda, nevienam nenojaušot, puisis nenoslīka? Nevari! Takā klusē! Līdzjūtība tuvajiem, vieglas smiltis.

    Valmieras Ziņām - 21.09.2016

    Varbūt, pie šādām ziņām, komentāru sadaļu vajadzētu slēgt?!

      Aa - 21.09.2016

      Kas tev nepatīk? Ka cilvēkiem ir savs viedoklis par apkārt notiekošo? Samierinies vai nelasi.

    zaiga - 21.09.2016

    Žēl puiša – bija tik sirsnīgs cilvēks… Diemžēl tā arī neuzvarēja cīņu ar atkarībām… Līdzjūtību tuviniekiem.

    ginta - 21.09.2016

    Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem :(

    Karluha - 21.09.2016

    Andi Graholski kas pazuda apmram menesi atpakla kads ir meklejis???? Atrada to un viiss kapec neviens nemeklee to cilveku

      Kristīne - 21.09.2016

      Ar taisnība, brīžien nesaprotu kā policija vispār strādā. Andis ir bijis labs cilvēks, cik viņu zināju, uzināju tik nesen par viņa nelaimi biju šokēta, izsaku līdzjūtību ģimenei

      saulite - 22.09.2016

      par Andi vispar nekur pat nepublice un nemak tuviniekiem paskaidrot…

      Lauris - 23.09.2016

      Par Andi policija ir uzsakts kriminalprocess un tas ari viss. Skaidri un gaisi pateica, ka gaidis kamer pats uzpeldes. Sviests!

    Kristīne - 21.09.2016

    Vieglas smiltis tev draugs, žēl kad tā ir noticis kā draugs un skolas biedrs esi bijis super cilvēks un vienmēr jautrību uzturējis, nekad nav bijis garlaicīgi. Izsaku līdzjūtību ģimenei un tuviniekiem, tomēr bija visa dzīve vēl priekšā.

    inesis jeske - 22.09.2016

    ak diews .. isaku visdzilako lidzjutibuu. vins bija labs draugs..sausmas kas tik nenotiekk.sausmas. turaties visi tuvinieki ,draugi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri