Valmieras Ziņas

Kocēnu novadu apmeklē Centrālā vēlēšanu komisija

Lasīšanas laiks: < 1 min

Pirmdien, 16.novembrī, Kocēnu novadu apmeklēja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars un projektu vadītāja Gundega Drēska, lai apsekotu vēlēšanu iecirkņus katrā pagastā un novērtētu to pieejamību vēlētājiem ar kustību traucējumiem, portāls “Valmieras Ziņas” uzzināja novada pašvaldībā.

Tiekoties ar Kocēnu novada domes priekšsēdētāju Jāni Olmani, novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju Svetlanu Greku un komisijas sekretāri Daci Lizumu, tika pārrunāti dažādi organizatoriski jautājumi – drošības aspekti iecirkņu telpās pagastos, iecirkņu tehniskais aprīkojums, piemēram, skeneru izmantošana komisijas darbā, balsu skaitīšanas programmu ieviešana, kā arī diskutēts par optimālo locekļu skaitu komisijā un citām aktualitātēm.

Komisija tuvākajā laikā iesniegs arī izvērstāku vērtējumu un secinājumus par iespējām nodrošināt vēlēšanu procesu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Kopumā kopš pēdējām vēlēšanām nu jau visi iecirkņi Kocēnu novadā ir pielāgoti cilvēkiem ar kustību traucējumiem, vēl plānots mainīt iecirkņa telpas Zilākalna pagastā – arī turpmāk tās būs pārvaldes ēkā, bet tiks domāts par vēl pieejamākām telpām tieši cilvēkiem ar kustību traucējumiem, savukārt Rubenes iecirknis nākotnē tiks pārcelts uz sporta zāles daļu, lai pilnvērtīgāk varētu nodrošināt nepieciešamos pakalpojumus ikvienam vēlētājam.

Komisijas pārstāvji tika iepazīstināti ar Kocēnu novadu, Dikļos bija iespēja apmeklēt Dziesmu svētku ekspozīciju un Neikenkalna dabas koncertzāli.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

VSIA “Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca”  aicina savā komandā uz nenoteiktu laiku: Apkopēju uz pilnu darba slodzi Darba pienākumi: veikt nodaļas telpu tīrīšanas un uzkopšanas darbus atbilstoši higiēniskā un pretepidēmiskā režīma plāna prasībām; uzturēt darba kārtībā nepieciešamo inventāru. Prasības kandidātiem: godprātīga attieksme pret darbu un augsta atbildības sajūta; spēja strādāt kvalitatīvi un intensīvi, spēja strādāt komandā; valsts valodas zināšanas saskaņā ar Valodas likumu; Piedāvājam: amatam atbilstošu, konkurētspējīgu un stabilu atalgojumu;  pretimnākošus un profesionālus kolēģus;  darbam nepieciešamo apmācību; teicamus darba apstākļus sakārtotā vidē; veselības apdrošināšanu pēc 6 mēnešu darba slimnīcā. Darbs uzsākams nekavējoties vai pēc vienošanās. Atalgojums: stundas tarifa likme 5.12 EUR pirms nodokļu nomaksas, papildus noteikta piemaksa par darbu kaitīgos apstākļos. Atbilstoši VSIA “Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca” iekšējiem normatīvajiem aktiem un darba vides risku novērtējumam ir noteikta piemaksa par darbu īpašos apstākļos – 10% no noteiktās mēnešalgas. Pretendenti aicināti pieteikties, iesniedzot profesionālās darbības aprakstu (CV) sūtot uz e-pastu - svetlana.karanikova@strencupns.lv vai pa pastu uz adresi - Valkas iela 11, Strenči, Valmieras novads, LV-4730, ar norādi vakancei “Apkopējs” līdz 27.06.2024. Jautājumu gadījumā zvanīt VSIA “Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca” personāla vadītājai Svetlanai Karaņikovai, tālr. 25480530. 1) Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Profesija: APKOPĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Valkas iela 11, Strenči, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Veselības aprūpe / Sociālā aprūpe Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-27

Mūsu partneri