Valmieras Ziņas

Recepte: Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm

4 porcijas

Laiks: 2 h 15 minūtes

Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.

Sastāvdaļas

Pannakota

400 ml kokosriekstu pienu

2 dl putukrējums

1.3 dl želejas cukurs, dažādi

1 tējk. vaniļas cukurs

2 gab. laima miziņa

Garnējums

250 g svaigas zemenes

1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas

  1. Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti.
  2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
  3. Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
  4. Papildiniet pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

"Valmieras ziņas" jautā

Vai Valmierā ir nepieciešama diennakts aptieka?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri