Valmieras Ziņas

Konkursā “Izcila darba devēja DNS 2019” – Vidzemes slimnīcai 3. vieta

Vidzemes slimnīca saņēmusi 3. vietu nominācijā “Radoša pieeja atlasē” un Pateicību personālvadības projektu konkursā “Izcila darba devēja DNS 2019”, ko rīko personāla vadības konsultāciju uzņēmums “Eiro Personāls”, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes slimnīcas Personāla vadības daļas vadītāja Sanita Kandele.

Pateicība Vidzemes slimnīcai piešķirta par īpašu ieguldījumu reģionālā mērogā, piesaistot jaunos speciālistus un noturot esošos.

Ar godalgoto vietu nominācijā “Radoša pieeja atlasē” novērtēts darbs ārstniecības personāla atlasē, kas mūsdienās ir īpaši komplicēta. Vidzemes slimnīca to plāno un vada ar mērķi – piesaistīt kompetentus speciālistus ārstniecībā un radīt sabiedrībā drošības sajūtu par kvalitatīvu ārstniecības pakalpojumu pieejamību.

Vidzemes slimnīca konkursā piedalījās otro reizi, bija vienīgā ārstniecības iestāde ar savu unikālo darba specifiku un vienīgais reģionālais uzņēmums.

Pavisam konkursā piedalījās 23 uzņēmumi ar 30 pieredzes stāstiem četrās nominācijās – personāla atlasē, novērtēšanā, apmācībā, darba devēja tēla veidošanā.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

"Valmieras ziņas" jautā

Kā Covid-19 ietekmējis jūsu darbu?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai PIENA PRODUKTU PĀRSTRĀDĀTĀJU  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Darba laiks 8:oo – 17:oo, atsevišķos gadījumos pēc nepieciešamības pagarināts darba laiks līdz 20:00. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Piena produktu pārstrādātājs" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.lv Vairāk informācijas pa tālr. 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: PIENA PRODUKTU PĀRSTRĀDĀTĀJS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-06-30 Kontaktpersona: CV ar amata norādi sūtīt uz sannija.novika@foodunion.com, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri